XVI Maraton Pływacki
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Re: XVI Maraton Pływacki
Prozaczku ale w zeszłym roku spóźniłeś się ze swoimi popisami pływackimi. Ja myślę, że musiałbyś wygrać Nie było innej możliwości.
Będę. Nie, nie kieruję!
Będę. Nie, nie kieruję!
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
Bardzo dziękuje za tak liczny odzew, więc skorzystam z oferty i pozwolę sobie wyznaczyć obowiązki:
1. Biuro - Banan, Jankoś, Paula, Ruda, Farai, Rijel - wydawanie czepków, przygotowanie list startowych, przyjmowanie opłat itp.
2. Sędziowie - Drwiciel, Urban Ninja, Mati Mardock
3 Zabezpieczenie i logistyka - Kamyk, Ślimak
4. Okrąglak - Badi - szefowa, Sekret, Sadam, Kryka, Prozac - pomocnicy
Zwracam się tą drogą do Suji, aby się ze mną skontaktował w sprawie dyplomów.
Spotykamy się o godzinie 11.00 na przystani 25 lipca 2010 r.
1. Biuro - Banan, Jankoś, Paula, Ruda, Farai, Rijel - wydawanie czepków, przygotowanie list startowych, przyjmowanie opłat itp.
2. Sędziowie - Drwiciel, Urban Ninja, Mati Mardock
3 Zabezpieczenie i logistyka - Kamyk, Ślimak
4. Okrąglak - Badi - szefowa, Sekret, Sadam, Kryka, Prozac - pomocnicy
Zwracam się tą drogą do Suji, aby się ze mną skontaktował w sprawie dyplomów.
Spotykamy się o godzinie 11.00 na przystani 25 lipca 2010 r.
Nikt nie jest doskonały.
Jesli przyda sie jeszcze jedna para rak to najprawdopodobniej w tym roku i mi wreszcie udalo by sie dotrzec.
Ja mam jeszcze dwie pary rakow moje i 2 pary rakow Kamila do pracy.
la la la alko-ninja!
Hunterze takim razie Ciebie poprosiłbym o przygotowanie i druk dyplomów, Aćka i GerBer na pewno przydadzą się w okrąglaku.
Nikt nie jest doskonały.
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Tak Tak Tak Acka i Gerber w okrąglaku na pewno się przydadzą! A gdzie Dżudżu bez niego nie będę szefować.
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
Dziękuje tym wszystkim, którzy pomagali mi organizacji Maratonu Pływackiego. Szczególnie dziękuje Rijelowi, Bananowi, Hunterowi, Rudej, Tęczy, Mardockowi, Matiemu, Pauli, Sadamowi, DżuDżowi, Dafiemu, Aćce, Faraiowi za bezcenną pomoc w biurze, na pomoście i okrąglaku.
P.S.Pytanie, kto wziął sobie koszulkę, bo nie mogę się doliczyć?
P.S.Pytanie, kto wziął sobie koszulkę, bo nie mogę się doliczyć?
Nikt nie jest doskonały.
Nie dość, że nie wziąłem, to jeszcze zostawiłem swojąJankes pisze:P.S.Pytanie, kto wziął sobie koszulkę, bo nie mogę się doliczyć?
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Twoją ? Ja myślałem, że to tylko dla uczestników . Skandal! Brak identyfikatorów, koszulki tylko dla wybrańców! Precz z kolesiarstwem !
Swoją czarną typie !
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.