Toporowy Sylwester 2009 - temat oficjalny

Tutaj będzie wieści wszelakie można przeczytać.

Konwencja impezy Sylwestrowej

1.Lata 60
0
Brak głosów
2.Lata 70
1
2%
3.Lata 80
7
17%
4.Bez przebrań
5
12%
5.Każdy przebiera się za co chce
19
45%
6.Lata 20
10
24%

Liczba głosów: 42

Awatar użytkownika
Rijel
Boski Arcyrozjebca +k1200

Re: Toporowy Sylwester 2009 - temat oficjalny

Post autor: Rijel »

Zawisza pisze:Mimo to,że jestem tylko gościem zacytuję Ryjka i się wypowiem:
"GTS się spotkał i oto co autorytarnie zarządził:
1. Pan Jarecki gra twardo, zachował się bardzo uczciwie, nie wynajął lokalu innym, płacącym więcej od nas (informacja potwierdzona), ale dlatego na zniżki nie ma co liczyć. Ostateczna cena wynajmu to 700zł.
Zgodnie z przewidywaniami 700zł rzeczywiście okazało się ceną ostateczną. Już zapłacone.
Zawisza pisze:2. Opał jednak będziemy musieli zdobyć we własnym zakresie, p. Jarecki nie chciał się tego podjąć. Musimy doliczyć kolejne ok. 180zł.
Dzięki Badi która oddała własny węgiel i drewno uda nam się tu bardzo dużo zaoszczędzić.
Zawisza pisze:3. Wyżywienie - już niedługo pojawi się założony przez Sonię temat, w którym KAŻDY z nas zaoferuje się co może ze sobą przynieść.
Nie wypowiedział się każdy, wiemy jednak, że część osób, która tego nie zrobiła, ma już swoje potrawy przygotowane. Poza tym niestety nie każdy korzysta z forum. O swoją miskę możesz być spokojny :P .
Zawisza pisze:4. Ankieta nie pozostawia wątpliwości, w sferze przebrań panować będzie nieskrępowana wolność. Spodziewamy się najazdu Złośliwych Plemników, Gnijących Panien Młodych, Gumisiów, Policjantów z Miami, Jonów Bon Jovi i Sadamów ;) .
Jak wyżej.
Zawisza pisze:5. Składka wyniesie 50 zł, z którego część przeznaczymy na kaucję finansującą szkody i podlegającą zwrotowi w niewykorzystanej części.
Jak wyżej.
Zawisza pisze:6. Poza wynajmem i opałem zostanie wykorzystana na alkohol (ok. 0,7 jedynego słusznego cytrynowego napoju na osobę +tanie ruskie szampany w ilościach niewielkich i bliżej niesprecyzowanych), coś bezalkoholowego (tak, tego również potrzebujemy), "przekąski", czyli uwielbiane przeze mnie chipsy, paluszki, orzeszki, krakersy, plastikowe talerze (to już nie przekąska), kieliszki, kubeczki, kieliszki... i... ewentualne niespodzianki :P
Jak wyżej.
Zawisza pisze:7. Termin wpłat upływa na toporowej wigilii, 19 grudnia.
I zdecydowana część osób wpłaty do tego terminu dokonała.
Zawisza pisze:8. Hurra!
Hurra! :P
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Awatar użytkownika
Zawisza
Cuś na kształt tasaka
Cuś na kształt tasaka

Post autor: Zawisza »

No to super!!!
"Et In Arcadia Ego"
Do zobaczenia tam...
Awatar użytkownika
^sadam
Katowski No. 666
Katowski No. 666
Kontakt:

Post autor: ^sadam »

Jak zwykle. Sadam - źle, reszta - dobrze. Nic nowego. Zawsze jak coś napiszę, to zostaję ukamienowany. Dziękuję za uwagę, bo nie mam siły do Was (a Badi jak zwykle odwracasz kota ogonem i przeginasz w drugą stronę). Chciałem tylko napisać to co myślę i JAK ZWYKLE spotkałem się z ostrą i chamską krytyką. Czy w tym towarzystwie nie można mieć już własnego zdania? I oczywiście, że się napierdolę, ale to nie jest akurat dobry argument na to, co napisałem wcześniej. Do zobaczenia wieczorem i miłej zabawy. Wybaczcie mi zabijanie kotków, pewnie to dlatego, że za mało bywam na RPGowej. Tak, to na pewno to.
Obrazek
Awatar użytkownika
Tomasz Smok Wolski
Polucja drwala
Polucja drwala

Post autor: Tomasz Smok Wolski »

ZAKON ADOPCYJNY BRACI OBCYCH
TECHNO-SAMURAJ
CHOINKA-RZEŹNIK

Za chwile startują do Rawy
Będzie STRASZNIASTO WESOLASTO
Czołem biję będąc w tak zacnym gronie RPG-owym.
Jeno trza mi uważać na ostrza coby się nie pozacinać.
Oj pohulamy My pohulamy, na Dzikich Polach i w krwi pohańca zamoczym Topory
Awatar użytkownika
Olynka Badi
Katowski No. 666
Katowski No. 666

Post autor: Olynka Badi »

Czekamy z niecierpliwością na wszelkie zwariowane stroje! :) Do zobaczenia wieczorem moi państwo!

P.S. Sadam nie gniewaj się. Lubię Cię w rzeczywistości, ale już nie wytrzymałam Twojego szukania dziury w całym. Następnym razem proszę Cię o konstruktywniejszą krytykę i należałoby trochę wcześniej zgłaszać jakiekolwiek veto, a nie w dzień imprezy. W każdym razie przepraszam za zbyt ostre słowa.
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
Awatar użytkownika
Civril
Pała nie topór
Pała nie topór

Post autor: Civril »

Kurcze na naszym forum nie ma jakoś aż tyle życia :D
Do zobaczenia.
Awatar użytkownika
^sadam
Katowski No. 666
Katowski No. 666
Kontakt:

Badi pisze:P.S. Sadam nie gniewaj się. Lubię Cię w rzeczywistości, ale już nie wytrzymałam Twojego szukania dziury w całym. Następnym razem proszę Cię o konstruktywniejszą krytykę i należałoby trochę wcześniej zgłaszać jakiekolwiek veto, a nie w dzień imprezy. W każdym razie przepraszam za zbyt ostre słowa.
Szpoko... Dziękuję, że to powiedziałaś :). Jak mi coś strzeli do łba, to muszę się tym podzielić od razu :P. Nie chciałem jakiejś chorej atmosfery wprowadzać i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i wszyscy się będą dobrze bawić. Do zobaczenia :).

PS: A ja tak jak mówiłem, w dupie mam przebranie (bez podtekstów :P).
Obrazek
Awatar użytkownika
Galtan
Zemsta neandertala
Zemsta neandertala
Kontakt:

Post autor: Galtan »

Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla calego zespolu, i pozdrowienia dla Badi i Bączka
Fight is my live!!!
Awatar użytkownika
^sadam
Katowski No. 666
Katowski No. 666
Kontakt:

Pierwszy! Dobranoc :P!
Obrazek
Awatar użytkownika
Jankoś
Kontakt:

Post autor: Jankoś »

Czwarty Toporowy Sylwester za nami i moje krótkie podsumowanie.
Przede wszystkim ogromne podziękowania dla Badi!!!
Gdyby nie Ona nie byłoby tego Sylwestra. Począwszy od samej inicjatywy zorganizowania Go w tym roku ,poprzez zakupy ,pomysły ,a skończywszy na ciężkiej pracy w kuchni.
Dzięki Siostra!!!
Pomysł z przebraniami to był strzał w dziesiątkę.
Wielkie dzięki dla Rudej, Mafefki i przede wszystkim Idze za pomoc w wymyśleniu i przygotowaniu mojego stroju.
Gratulacje dla królowej i króla balu czyli Zawiszy i Moniki zwanej Rusałką.
Do zobaczenia za rok!!!!
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"

Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
ODPOWIEDZ