Kraszan pisze:adapter, ciuchy z lat 80 i polski dobry rok, mam tony płyt wynylowych z banda i wanda, lombard, lady pank perfekt, dezerter, republika i tp. .
Zdecydowanie najlepsza konwencja. W sprawie konwencji imprezy proponuję zrobić ankietę.
Kraszan pisze:adapter, ciuchy z lat 80 i polski dobry rok, mam tony płyt wynylowych z banda i wanda, lombard, lady pank perfekt, dezerter, republika i tp. .
Wiem, argument z dupy, ale musiało coś być . Po prostu nie lubię takich rzeczy i już. Jak napisałeś, kwestia gustu. Co do kupowania, chodzi mi o to, że średnio mi się widzi wydawanie kasy dla jednej imprezy, nawet żeby kupić popierdółkowy dodatek a'la okulary (nie wspomnę o reszcie). Wiem, że można przeszperać szafy rodziców, ale jeśli tam nic nie będzie to co?Sav pisze:A już "nie jest swobodnie" i "jest gorąco" to normalnie z krzesła spadłem
Nie marudzę, wyrażam swoje zdanie. Nie każdemu muszą się podobać Wasze pomysły. Raz się zgadzam, raz nie. Jak jestem na "tak" nikt nic nie mówi, jak mówię "nie" to od razu marudzę. Jak większość będzie za, to pewnie jakiś strój się ukręci do Sylwestra, ale to będzie tylko czysty konformizm, moje zdanie znacie.Aśka pisze:Sadam, może troszkę luzu i humoru? To wszystko ma sprawić, że będziemy się lepiej bawić, nie będzie to zwykła posiadówa na której bywamy 2 razy w miesiącu, tylko coś innego. Impreza niekoniecznie musi się ograniczać do "alko, przepojki, przegryzki i dachu nad głową";| A jeśli nie chcesz się przebierać to się nie przebieraj, Twój wybór. Ale po co zaraz zaczynać tak marudzić.
A kto się teraz kłóci? O co Ci w ogóle chodzi teraz? Tak, ukamienujcie mnie, bo się z Wami nie zgadzam. Póki co, to Ty się obruszyłeś nie wiem o co. Jak Ci się moje posty nie podobają, to możesz sobie ustawić ignorowanie mnie jako użytkownika i nie będziesz widział moich postów. Może od razu mi bana dajcie albo wywalcie ze stowarzyszenia... Wtedy dopiero będzie spokój. Twoja prośba najprawdopodobniej nie może zostać spełniona, więc lepiej napisz to co miałeś do napisania.Tęcza pisze:W tej części posta chciałem napisać coś do Sadama ale wszyscy wiemy jak to jest z naszym prywatnym terrorystą. Zamiast pocić się nad składaniem zdań skieruję małą prośbę do admina. Może da się zrobić tak, żeby jedyną osobą która widzi posty Sadama jest on sam? Myślę, że to rozwiązałoby wiele naszych stowarzyszeniowych problemów. Nawet przed Toporiadą nie byłoby kłótni na forum...
Jeśli mogę wyrazić moje zdanie to ta opcja mi też najbardziej by się podobała... przebieranki w stylu 60-70-80 są już dość oklepane...^sadam pisze:to proponuję do ankiety dodać opcję lata 20te. Klimaty a'la Al Capone, mafia, ferajna. Kapelusze, krawaty, szelki. Muzyka: swing, jazz, bigband, Benny Goodman, Duke Ellington itp. Myślę, że by też mogło wypalić.