Rawa w Łodzi
Re: Rawa w Łodzi
Aż zaczynam żałować, że jestem w Warszawie =_=
- Przemas
- Polucja drwala
Miasto Łódź jest bardzo pięknym pachnącym parkami świeżym powietrzem no i oczywiście 100% bezpiecznym
Ps chyba przegiąłem ?
Ps chyba przegiąłem ?
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Ja tam Łódź lubię Zamierzam się tam wyprowadzić w najbliższym czasie.
Trasy widokowe proponowane prze PofD są bardzo "ciekawe" Ale tak na poważnie nigdy w Łodzi nie stało mi się nic złego poza jednym incydentem sprowokowanym przez Huberta J. Na swoje usprawiedliwienie potrafi do tej pory tylko powiedzieć "Ja nie wiedziałem że ona z tym gościem za tydzień bierze ślub!!"
Agresorzy nie byli z Łodzi tylko z Piotrkowa więc dalej do Łodzi nic nie mam.
Jeśli mogę prosić grono niedawno co przybyłe do Łodzi to oszczędźcie Rafę jak się tam wprowadzę też chciałbym korzystać.
Trasy widokowe proponowane prze PofD są bardzo "ciekawe" Ale tak na poważnie nigdy w Łodzi nie stało mi się nic złego poza jednym incydentem sprowokowanym przez Huberta J. Na swoje usprawiedliwienie potrafi do tej pory tylko powiedzieć "Ja nie wiedziałem że ona z tym gościem za tydzień bierze ślub!!"
Agresorzy nie byli z Łodzi tylko z Piotrkowa więc dalej do Łodzi nic nie mam.
Jeśli mogę prosić grono niedawno co przybyłe do Łodzi to oszczędźcie Rafę jak się tam wprowadzę też chciałbym korzystać.
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Sympatyczna 3 183/4 Retkińskie Hawaje. Mieszkanie wieje patologią...
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
ja tam mieszkałam od początku, w zasadzie w zeszłym tygodniu sie przeprowadziłam na Retkina ale dokładnego adresu nie znam
la la la alko-ninja!
Niedokońca na temat, ale o Łodzi (w której dane mi było ostatnio często bywać ). Zwłaszcza powinno się spodobać naszym wszystkim historykom, ale myślę, że zrobi wrażenie na każdym. Najedźcie myszką na zdjęcie i zobaczycie jak dużo (?) w Łodzi się zmieniło.
http://refotografie.blogspot.com/
http://refotografie.blogspot.com/
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.