Fryszerka 2
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Re: Fryszerka 2
A jakby tak u uczciwego znalazcy byłby mój aparat to wiecie, dużo będę dłużna...
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Fryszera - Tarło Stulecia.. I tak, Skner, chyba lepsze niż na Topo .
A skarpety rządzą! Badi, przecież wiesz, że to wszystko na żarty i chyba się nie obrażasz o tego niewinnego gryza .
A skarpety rządzą! Badi, przecież wiesz, że to wszystko na żarty i chyba się nie obrażasz o tego niewinnego gryza .
Sadam, nie pogrążaj się już...
Tarło nie z tej ziemi. Byliśmy tak zmęczeni, że o mało co nie zasnąłem w samochodzie podczas powrotu. Wraz z kierowcą.
Tarło nie z tej ziemi. Byliśmy tak zmęczeni, że o mało co nie zasnąłem w samochodzie podczas powrotu. Wraz z kierowcą.
Ludzie... leczcie się!
Największe podziękowania chciałbym złożyć sobie, Soni, Dafiemu i Sadamowi, ludziom, którzy wytrwali od piątku do wtorku!
Ponadto przewinęli się (:*):
Badi (piątek - poniedziałek),
Kryka (piątek - niedziela),
Sknerus, Jola, DżuDżu, Mati, Paula, Suja, Mardock, Wisiu, Prozac, Jeziorka (sobota - niedziela),
Owen (niedziela - wtorek),
Levy, Jagu (niedziela),
...a także przelotnie Sąsiad (sobota), Wisiena z chłopakiem (niedziela) oraz Sekret z dziewczyną i jeszcze jedną, bliżej mi nieznaną, parą (poniedziałek).
Największe podziękowania chciałbym złożyć sobie, Soni, Dafiemu i Sadamowi, ludziom, którzy wytrwali od piątku do wtorku!
Ponadto przewinęli się (:*):
Badi (piątek - poniedziałek),
Kryka (piątek - niedziela),
Sknerus, Jola, DżuDżu, Mati, Paula, Suja, Mardock, Wisiu, Prozac, Jeziorka (sobota - niedziela),
Owen (niedziela - wtorek),
Levy, Jagu (niedziela),
...a także przelotnie Sąsiad (sobota), Wisiena z chłopakiem (niedziela) oraz Sekret z dziewczyną i jeszcze jedną, bliżej mi nieznaną, parą (poniedziałek).
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Po prostu było jedno,wielkie,nieprzerwane TARŁO:)
Tak,podziękowania dla wytrwałej ekipy:) myślę,że gdyby nie brak funduszy to by nas jeszcze w domach nie było. Towarzystwo nieliczne,ale może dzięki temu dowiedzieliśmy się o sobie wzajemnie ciekawych rzeczy,co komu smakuje itd(SADI:D) Rada wyrzutów sumienia stwierdza,że ci ludzie którzy nie przyjechali mają wyrzuty sumienia.
PS. Bandaż rozwinięty:)
Tak,podziękowania dla wytrwałej ekipy:) myślę,że gdyby nie brak funduszy to by nas jeszcze w domach nie było. Towarzystwo nieliczne,ale może dzięki temu dowiedzieliśmy się o sobie wzajemnie ciekawych rzeczy,co komu smakuje itd(SADI:D) Rada wyrzutów sumienia stwierdza,że ci ludzie którzy nie przyjechali mają wyrzuty sumienia.
PS. Bandaż rozwinięty:)
Hunter to raczej nie od twojej wierzy... bo niby jak to tam miało zawendrowac.... twoja forteca basowa nigdy nie była w "golfie mordoru gdzie zaległy cienie".... mysle ze to od żytnika kukurydzy... ale nie wiem czyj on byl... pospieszcie sie bo Bogdan robil juz fotki tego kabelka i chce wrzucic na Allegro
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
O tewgo NIEWINNEGO GRYZA to sie nie gniewam, alw o tego siniaka 10cm promienia ktorego amm na udzie!!!!!!!!!!!!
Ale niewazne. Czlowiek pijany-czlowiek szczesliwy. nie czuje bolu...
Ale niewazne. Czlowiek pijany-czlowiek szczesliwy. nie czuje bolu...
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
- daf
- Conan™ Seria Limitowana
Nie chce mi się pisać co było zajebiste a co było jeszcze bardziej zajebiste, Ci co mają wiedzieć to wiedzą Dodam tylko: niech żałują Ci co nie byli
Ja zaluje ze nie moglem zostac dluzej ale coz, angina - nie ma beki.
Dzieki wszystkim tym ktorzy byli za to ze moglem ich zarazic
Dzieki wszystkim tym ktorzy byli za to ze moglem ich zarazic