Fryszerka 2
Fryszerka 2
Wczoraj w Ance narodził się pomysł,aby jeszcze w te wakacje wybrać się do Fryszerki w celach "wypoczynkowych" na parę dni, choćby na weekend. Zbieramy chętnych do tego wyjazdu. Prosiłabym o zgłaszanie się na forum oraz napisanie daty,która pasowałaby Wam. Musimy się zregenerować po Topo, więc proponuję okolice 22-23 sierpnia. Co Wy na to?
Re: Fryszerka 2
ja nie dam rady..
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
Ja bardzo chętnie, już na Toporiadzie rozmawiałem z paroma osobami na ten temat i generalnie nastroje były "za". Wracam 20 albo 21 i potem mogę Fryszerować.
ja jak najbardziej.
Myśleliśmy, żeby jechać trochę wcześniej, ale niech będzie 22. Ale dlaczego wymieniłaś tylko dwa dni ?
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
napisałam dni około których możemy wyjechac:) orientuje się ktoś w jakiej cenie są domki?
O uszy mnie się obiło, że w trakcie Topo do wynajęcia był taki domek za 20PLNów za dobę.
Nie domek a miejsce noclegowe...czyli łóżko szt. 1Yagarn pisze:O uszy mnie się obiło, że w trakcie Topo do wynajęcia był taki domek za 20PLNów za dobę.
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
No no, to miałem na myśli
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
eee tam, ja tam wole namiot... ale Fryszera, termin dobry, paczmy wspolnie nasze umyslu i narzady wewnetrzne do zbo tfu zobaczenia
I czemu mi nikt chamy nie powiedzial ze piwkujecie w Ance?!
I czemu mi nikt chamy nie powiedzial ze piwkujecie w Ance?!
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."