Tarło 2009.
Miejsce-Świetne,aczkolwiek za duże.Brakowało Placu,częstszych spotkań z ludźmi na ścieżkach i ogólnie.Z drugiej strony świetny klimat,super miejsce na Orczy Obus,Pilica,drzewa,las,Przemek.Bezkonfliktowi właściciele dodający smaczku
Program-Nie zapoznałem się z nim mocno,gdyż głownie orkowałem,ale te na których byłem przyniosły mi ogrom zabawy

[Kraszan dostarczył Orkusom powoda do chwała,dziękować.Moja dziękować tera Ziemek za tolerowanie orkus,i luźne podejście.Bananowi za rozchorować się.To być zemsta za za mało liczba pytań za 6 punktów.

Prozacowi że doprowadzić mnie na skraj wymiota(po cholera moja gryźć ta wątroba).Emilce i Tysi za to,że kazały mi rysować(i Zawiszy za zaciągnięcie mnie tam)].Jankosiowi i Ślimakowi,za autokompromitację naszego grona.
Ludzie-Tacy jacy być powinni.Świetni.
Tera moja dziękować i pozdrawiać i robić wazelina jak która zasłużyć.
Orczy Obus,że byliśmy,za tarło,beke i za to,że dzięki nasza pojawiać się na Toporiada,moja myśleć tak,nowa tradycja obozów.
Thorstenowi za bycie elfią pipą,za znoszenie szyderstw,szyszek,itd.Ty pokazać,że być elfia pipa z Orcza jaja.
Ekipie z Piotrkowa za Ditrojd.Za rok spodziewam się kontynuacji
Michałowi Mochockiemu za robienie tarło z Orczy Obus,za pomoc Thorstenowi,dzięki której zaistniał mini larp,i za całokształt przede wszystkim,tyś być Orczy przyjaciel.Nie muszę chyba pisać,że dla Ali oraz Avril za nasze potoporiadowe tarło w Orczym również
Smokowi Bogdan już dziękować,ale moja też podziękować.Za bycie fajnym,przyjaznym gościem,i że zapewnić nasza szaman nietykalność
Bogdanowi,że ze mną pił.
Organizatorom-Tu szczególnie k8.Nabiegałeś się,doceniam to
Ludziom którzy wkręcili się w Orcze rozrywki,pokazywali podeszwy,robili pompki,przysiady,a szczególnie parze która zjadła pokrzywę
Ekipie sklepikowej,ona,wie już za co
Kupującym za dowcipy i wszystko inne.
Wszystkim Goblinom za wiele fajnych akcji i,że ich lubię.No i,że mieć sojusza
Dziki beż,za wszystkie wymiany szyderstw.
Ekipie znad rzeki za dobre tarło.
Panu co pokazać dupa też.
Gasinowi i Dominikowi za zepsucie mi głowy muzyką i za to,że właśnie ćwiczę granie
Dominikowi jeszcze za to ,że móc z nim wygrać czelendża,i za ogół
No i na końcu Suji,za to,że dać orkom powód do zemsta...
Tarło 2009 dało radę!
Tar!
Ło!