Z tym sie zgadzam ale to jest jedyna rzecz z tych co napisales. No i nie uwazam, zeby byl to powod zeby nie wrzucic strony.Skner pisze: wolałem starsza wersje.. ale ta będzie ładniejsza jak dodacie więcej grafiki... zdjęć czarno białych w każdym rozdziale tak jak to było poprzednio
To ze obrazki nie linkuja to nie jest chyba minus strony. Ewentualnie jest to minus tylko dla wlasciciela obrazka, ale nie dla uzytkownika ktory chce sie dowedziec czegos o toporach czy toporiadzie. Zreszta to sie poprawi. Co do rozkladu: czekam na propozycje (tylko bierz pod uwage dokladne rozmiary)Skner pisze: nie działają banery... oprócz herkulesa??? oraz ich rozmiedszczenie nie pasuje mi....
Zwlaszcza ze to jest dokladnie ta sama mapkaSkner pisze: mapka dojazdowa stała się jakaś taka malutka i nie czytelna już w ogóle...
w tym przypadku nieda sie karzdemu dogodzic. Poprostu zawsze dla kogos bedzie za mala dla kogos za duza. Pomysleli nawet o tym tworcy przegladarek sprobuj sobie pokrecic scrollem myszki trzymajac wcisniety ctrl (FireFox) ;]Skner pisze: troche przymała i za chuda trzcionka... przynajmniej dla mnie, poprostu oczy mi sie meczą od czytanie na tej stronce
Identycznie bylo na poprzedniej stronie. Poprostu brak materialow z minionych edycji. Ta strona jest zrobiona tak ze doslownie wszystkie materialy dotyczace topo 2009 zostana na niej na zawsze odpowiednio ulokowane i juz tak z roku na rok bedzie (klikniesz w minionych latach w link topo 2009 i pojawi ci sie cale duze menu z tym zwiazane)Skner pisze: w minionych edycjach jest tylko 2008 i wygląda tak jakby galeria zdjec byla tylko do tej z 08 a tam sa i inne topo
Absolutnie sie nie zgadzam. Sponsorem ktos jest dla tego ze chce miec z tego reklame, proste. A wchodza na strone dokladnie sie widzic co to za strona i co jest w niej najwazniejsze.Skner pisze: pozatym umarzam ze jest to nasza strona i nasze logo powinno byc najwarzniejsze....
a nasze logo i logo herculesa obok na tej samej lini ... no nie pasuje mi to.... wcześniej była tsm Valkiria i tez mi to nie pasowało, mimo iz baaardzo szanuję naszych przyjaciół i dobrodzieji
Moze i fajny bajer ale nie niezbedny i jakos wybitnie wazny. PomyslimySkner pisze: brakuje mi też tych 4 losowych fotek
Jedyne co jest niedopracowane to wlasnie brak zdjec w podstronach o topo. Ale to tylko bajer wizualny, ktory absolutnie nie przeszkadza w tym zeby strona juz dzialala. Ona byla zrobiona raz ze wzgledu na zwiane wygladu na bardziej portalowy (i w ogole ladniejszy), a dwa z zastosowaniem calkowicie nowego silnika ktory daje nieporownywalnie wieksze mozliwosci (chociazby zwiazane wlasnie z archiwizacja na pozniejsze lata materialow o topo 2009 dlatego zostala wrzucona juz teraz, to tylko jeden przyklad tych mozliwosci)Skner pisze: całość sprawia wrarzenie niedopracowanego i wrzuconego za wcześnie.. mało czytelna, przekombinowana i zagmatwana....