Opłata za konwent wynosi 35 zł.
Zniżka za przygotowanie jakiegoś punktu programu - 10 zł ( nie dotyczy członków Stowarzyszenia zarówno zwyczajnych, jak i honorowych)
Termin wpłat - od 15 maja do końca lipca.
Forma wpłaty: przelew lub w siedzibie Stowarzyszenia ( ul. Mszczonowska 21 w Rawie Mazowieckiej, czyli RPG-owa )
Numer konta : 80 1140 2004 0000 3602 4429 4293 (numer konta to nie jest ten sam, na który idą składki i darowizny na Stowarzyszenie )
Nie ma możliwości wpłacania na konwencie. Przy dużej ilości chętnych ( ponad 200 osób) będzie decydowała data wpłaty.
Opłata za konwent
Re: Opłata za konwent
Hey - proszę o pomoc - jeśli przygotuję - prelekcję oraz poprowadzę sesję tzn - że mam wpłacić 15 zl?
czy mam wpłacić 35 i dostanę zwrot na konweńcie.
Nie wiem ile mam przelać kaski...
Bo... Tak Nurling oficjalnie deklaruje że was nawiedzi !!!
ps: wiem że pewnie gdzieś już na forum padła odpowiedź ... ale serio nie mogę (nie mam czasu wczytać się w forum... Po Polconie - obiecuję nadrobię!!!
czy mam wpłacić 35 i dostanę zwrot na konweńcie.
Nie wiem ile mam przelać kaski...
Bo... Tak Nurling oficjalnie deklaruje że was nawiedzi !!!
ps: wiem że pewnie gdzieś już na forum padła odpowiedź ... ale serio nie mogę (nie mam czasu wczytać się w forum... Po Polconie - obiecuję nadrobię!!!
5 minut planowania oszczędza 2 godziny pracy
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Re: Opłata za konwent
Wpłać 15zł .Ta wpłata oraz przesłane przez Ciebie zapowiedzi sesji i prelekcji na adres baczek@topory.org uprawniają do wejścia na konwent. Punkty programu i ich zapowiedzi można zgłaszać do końca przyszłego tygodnia.
P.S.Bardzo się cieszę ,że jednak Ci się uda przyjechać.
P.S.Bardzo się cieszę ,że jednak Ci się uda przyjechać.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!