Propozycje programowe na TPR 2009
Re: Propozycje programowe na TPR 2009
Chciałabym zrobić konkurs rysunkowy ale trochę odbiegający od tego na poprzednim konwencie, chcę uniknąć powtórki, aby nie było nudno, a tym bardziej chcę go urozmaicić.
Wolałabym narazie nie zdradzać szczegółów, może póżniej tylko oranizatorom, aby to była niespodzianka.
Wolałabym narazie nie zdradzać szczegółów, może póżniej tylko oranizatorom, aby to była niespodzianka.
Konkurs zombietyczny to dobry pomysł Wojtku(pomimo ,że nie skończyłeś filmówki i se na to nie zanosi) jednak co do projekcji to chcemy by goście przyjechali to nie mogą być to Twoje filmy(bo nie skończyłeś filmówki i se na to nie zanosi) i chcemy żeby goście przyjechali za rok.Prozac pisze:Niby jeszcze za wcześnie, ale czemu by sobie nie powymyślać... Punktów programu mamy coraz więcej, coraz ciekawszych, niektóre nawet z tradycjami, więc trzeba walczyć o rozwój tej Toporiadowej dziedziny.
Konkurs Zombietyczny
Na pewno ciągnę dalej, tylko z większą pompą i wykopem Krótko rzecz ujmując - więcej dziedzin, więcej zabaw, więcej wnętrzności fruwających w powietrzu. Szukam chętnego/chętnej do współpracy przy konkursie zombie. Co dwie trupie głowy to nie jedna. Mile widziany ktoś z Orczego Obozu.
Projekcje filmowe
Społeczeństwo nie chce oglądać horrorów klasy "C"? I tak je dostanie!
Dla odmiany pojawi się też fantastyka, można by zrobić 1,5h godzinny blok filmów Toporiadowych - od pradziejów, po rok 2008. Do tego popcorn w sklepiku i toporowe bilety.
"Pięć lat Toporiady" - panel dyskusyjny.
Zobowiązuje się poprowadzić. Późnym wieczorem, przy ogniu i piwku. Wspominki, może jakieś szersze wnioski. Punkt sentymentalny, miła sercu zapchajdziura.
Przyszedł mi do głowy następny pomysł konkursu tj. planszówka z żywymi pionkami z pytaniami i zadaniami ze świata rpg. Bardzo bym chciała wykonać ten pomysł i prosić jedną bądź dwie osoby o współpracę i pomoc w realizacji pomysłu.
- Przemas
- Polucja drwala
Wpadł mi pewien pomysł na prelekcje.
Potrzebował bym jeszcze 1 osobę która zna się bądź lubi historie.
Mianowicie chodzi mi o historie ziemi rawskiej za przepięknej Rzeczypospolitej Szlacheckiej.Opowiedziane by było o historii Rawy oraz historie związaną ze szlachtą w rawie i nie tylko.
Posiadam Ubiór szlachecki, broń i wiedzę odpowiednią też. Myślałem żeby nie zrobic konkursu związanego z tą prelekcja.
Potrzebował bym jeszcze 1 osobę która zna się bądź lubi historie.
Mianowicie chodzi mi o historie ziemi rawskiej za przepięknej Rzeczypospolitej Szlacheckiej.Opowiedziane by było o historii Rawy oraz historie związaną ze szlachtą w rawie i nie tylko.
Posiadam Ubiór szlachecki, broń i wiedzę odpowiednią też. Myślałem żeby nie zrobic konkursu związanego z tą prelekcja.
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Gdy Jąwszy Pałasza,
I Ojczyzna Nasza.
- Ojciec Dyrektor
- Zemsta neandertala
W mym spaconym umyśle narodził się transcendentalny dla niespaconych, tych co to normalni się zwą pomysł.
KONKURS: "Głupota z klasą"
Wzorowany na ubiegłorocznym Tatarskim konkursie, będzie jednak więcej śmiechu i pacenia umysłu (UWAGA dla normalnych, uciekać jak najdalej i nie odwracać się), wydaje mi się, że będzie również nieco trudniejszy. Istotą rzeczy będzie konsekwentne odgrywanie "przygłupa" - co wbrew pozorom nie jest łatwe, ale też nie trudne.
Na tę chwilę jest to idea, o szczegółach po uzgodnieniu z zarządem. Z góry niestety zaznaczam, iż na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie zagwarantować swojej obecności, ale jeśli ma przyszła była Żona mnie nie ubije do tego czasu powinienem się zjawić
KONKURS: "Głupota z klasą"
Wzorowany na ubiegłorocznym Tatarskim konkursie, będzie jednak więcej śmiechu i pacenia umysłu (UWAGA dla normalnych, uciekać jak najdalej i nie odwracać się), wydaje mi się, że będzie również nieco trudniejszy. Istotą rzeczy będzie konsekwentne odgrywanie "przygłupa" - co wbrew pozorom nie jest łatwe, ale też nie trudne.
Na tę chwilę jest to idea, o szczegółach po uzgodnieniu z zarządem. Z góry niestety zaznaczam, iż na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie zagwarantować swojej obecności, ale jeśli ma przyszła była Żona mnie nie ubije do tego czasu powinienem się zjawić
Gdzie będziesz za miesiąc, rok czy dwa? Jaką masz perspektywę? Robiąc to co robisz teraz. A co zrobiłeś/aś i robisz żeby to zmienić?
- Przemas
- Polucja drwala
Będzie ci ciężko coś takiego zorganizowaćOjciec Dyrektor pisze: Wzorowany na ubiegłorocznym Tatarskim konkursie, będzie jednak więcej śmiechu i pacenia umysłu
Chyba linki pomyliłeśOjciec Dyrektor pisze: (UWAGA dla normalnych, uciekać jak najdalej i nie odwracać się),
Gdy Jąwszy Pałasza,
I Ojczyzna Nasza.
Gdy Jąwszy Pałasza,
I Ojczyzna Nasza.
- Ojciec Dyrektor
- Zemsta neandertala
My jesteśmy od koncepcji, uczestnicy od implementacji heherehe (w murzyńskiej pracy mam czarny humor )
Gdzie będziesz za miesiąc, rok czy dwa? Jaką masz perspektywę? Robiąc to co robisz teraz. A co zrobiłeś/aś i robisz żeby to zmienić?
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Proszę tych(Savarian,Tysia,Podczach,Żuczek) ,którzy wstępnie deklarowali organizację jakiś atrakcji o potwierdzenie.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- savarian
- Postrach tajgi
- Kontakt:
Tor łuczniczy otwarty przez około 1h - 100%
Pokaz walki (nie dłużej niż 30 min) - 99%
Nasza obecność, przez cały czas - BEZCENNE
Pokaz walki (nie dłużej niż 30 min) - 99%
Nasza obecność, przez cały czas - BEZCENNE
"Na harfach morze gra;
Kłębi się rajów pożoga;
I słońce, mój wróg słońce;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Kłębi się rajów pożoga;
I słońce, mój wróg słońce;
wschodzi wielbiąc Boga!"
- Przemas
- Polucja drwala
Ja jak najbardziej potwierdzam. Tylko Jankoś pamiętaj że tylko w piątek dam rade
Gdy Jąwszy Pałasza,
I Ojczyzna Nasza.
Gdy Jąwszy Pałasza,
I Ojczyzna Nasza.