Filozoficznie
Filozoficznie
Krótki test pozwalający ustalić poglądy filozoficzne. W moim przypadku się całkiem nieźle sprawdził . Zachęcam do spisania swoich wyników.
http://www.rajama.net/pliki/dzial.php?id=26
http://www.rajama.net/pliki/dzial.php?id=26
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Re: Filozoficznie
Fryderyk Nietzsche tak jak się spodziewałem zresztą. Tobie pewnie też?
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Nie chciałem od razu pisać, ale tak . Nietzsche
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
hmmm...Karol Darwin... choć w sumie bardziej zgadzam się z dalszym opisem niż z wyborem tego właśnie człowieka. za dużo się o nim ostatnio naczytałam chyba
"nie karmić turystów"
Kartezjusz
Zgadzam sie z tym w jakichs 70%.
Zgadzam sie z tym w jakichs 70%.
Sokrates, ale mam mieszane uczucia
Lipa. Mi też wyszedł F. Nietzsche, a mam w dużej mierze inne poglądy niż on...
W ogóle dla zabawy, w ciemno, zaznaczałem inne opcje i Nietzsche wyskakiwał niepokojąco często. Coś mi się tutaj niepodoba.
Wspominać już nie będę, że bardzo dużą rolę odgrywa jakie zwierzątko się wybierze...
W ogóle dla zabawy, w ciemno, zaznaczałem inne opcje i Nietzsche wyskakiwał niepokojąco często. Coś mi się tutaj niepodoba.
Wspominać już nie będę, że bardzo dużą rolę odgrywa jakie zwierzątko się wybierze...
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
- Ojciec Dyrektor
- Zemsta neandertala
Kartezjusz 50%
Jak chcecie to wkleję link do testu: Jakim jesteś kochankiem?
moj wynik to chyba impotent 115/150
Jak chcecie to wkleję link do testu: Jakim jesteś kochankiem?
moj wynik to chyba impotent 115/150
Gdzie będziesz za miesiąc, rok czy dwa? Jaką masz perspektywę? Robiąc to co robisz teraz. A co zrobiłeś/aś i robisz żeby to zmienić?
Kartezjusz.
"Kładę laskę na to czy masz dysleksję, dysortografię, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się, bo napierdzielanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo!"
Sokrates. Trochę mało pytań w tym teście
Jędrzej "Cadogan" Maciejczyk - Toporowy Przyjaciel