Koncerty :)
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Re: Koncerty :)
Ja przeszedłem intensywne szkolenie u Dzikiej ,ale dokształcić się mogę 

"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Dziczku, Ryjku... Ja wiem co i jak.. Wiem co tam jest i co tam grają.. Pojechałem tylko po stereotypach
. Nie mam nic do tej imprezy, bo na pewno atmosfera jest wspaniała.. Ale co kto lubi
.

- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Wybiera się ktoś na ten chaosowy koncert do Skierniewic?
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Ja raczej przyjadę.
Też mam zamiar... chyba prosto z Warszawy przyjadę pociągiem do Skierek... tylko jak z powrotem do Rawy?
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
XI edycja Festiwalu Muzycznego im. Ryśka Riedla
Wojewódzki Park Kultury i Wypoczynku
w Chorzowie na terenie "Pól Marsowych"
Wybiera się ktoś? Program może nie za ciekawy (zależy jak dla kogo), ale klimat jest niepowtarzalny... O wiele bardziej mi się podobało niż na Woodstocku. Impreza bardziej rodzinna, przystępna, większe bezpieczeństwo. Przedział wiekowy jest naprawdę szeroki. Od młodziaków 13 lat do starych bluesowców i motocyklistów w wieku ~60lat. Przy czym wszyscy się rozumieją idealnie, integrują. No i ten ślunski język każdemu się podoba, jo
?
W ubiegłym roku całkiem przyzwoita ekipa z Rawy była, mam nadzieję, że i w tym roku się ktoś skusi. Chociaż niektórym podochodziły nowe obowiązki, życie się zmieniło... To może jakoś znajdą trochę czasu na taki wypad. Banan, pomęcz trochę Żaka, Kaczorka, Kacperka jeśli możesz
.
Zapraszam!!
24-25 Lipca 2009
24 LIPCA
* 12:00
* przesłuchania konkursowe
* 16:00
* NIESPODZIANKA !!!
* 17:15
* VOO VOO
* 18:30
* RAY WILSON & STILTSKIN
* 20:30
* PERFECT
* ----
* ogłoszenie wyników Konkursu Festiwalowego
* 22:00
* CREE ( gospodarz I dnia)
*
* zakończenie dnia 1-go ok. godz. 24:00
25 LIPCA
* występy laureatów konkursu dnia poprzedniego
* 13:30
* LAUREAT FESTIWALU `SOLO ŻYCIA` z 2008r.( Marcin Kasperczyk z zespołem)
* ----
* `KU PAMIĘCI` - koncerty dla Ryśka
* 14:15
* LESZEK FALIŃSKI BAND
* 15:30
* ŚLĄSKA GRUPA BLUESOWA
* 16:45
* KASA CHORYCH
* 18:00
* KRZAK
* 19:15
* SBB
* 21:00
* DŻEM ( gospodarz II dnia)
*
* zakończenie Festiwalu ok. godz. 24:00
BILETY( KARNETY)
karnety dwudniowe ( nie ma jednodniowych) w postaci pasków na przegub ręki są dwojakiego rodzaju:
* czarne - tylko z wejściem (po zakończeniu koncertów należy opuścić teren Festiwalu)
cena w przedsprzedaży - 45 zł.
(przed bramami 50 zł)
* czerwone - z pobytem na terenie (z 24/25 i 25/26 lipca 2009r.)(po koncertach na terenie 'Pól Marsowych' zostaną jedynie osoby z takimi opaskami! )
cena w przedsprzedaży - 55 zł
(przed bramami 60 zł),
Przedsprzedaż trwa do 17.07.2009r.,
PO TYM TERMINIE WSZĘDZIE OBOWIĄZUJĄ CENY BILETÓW JAK PRZED BRAMAMI.
Przed bramami sprzedaż od 23.07.2009r. od godz.10.00
Wojewódzki Park Kultury i Wypoczynku
w Chorzowie na terenie "Pól Marsowych"
Wybiera się ktoś? Program może nie za ciekawy (zależy jak dla kogo), ale klimat jest niepowtarzalny... O wiele bardziej mi się podobało niż na Woodstocku. Impreza bardziej rodzinna, przystępna, większe bezpieczeństwo. Przedział wiekowy jest naprawdę szeroki. Od młodziaków 13 lat do starych bluesowców i motocyklistów w wieku ~60lat. Przy czym wszyscy się rozumieją idealnie, integrują. No i ten ślunski język każdemu się podoba, jo

W ubiegłym roku całkiem przyzwoita ekipa z Rawy była, mam nadzieję, że i w tym roku się ktoś skusi. Chociaż niektórym podochodziły nowe obowiązki, życie się zmieniło... To może jakoś znajdą trochę czasu na taki wypad. Banan, pomęcz trochę Żaka, Kaczorka, Kacperka jeśli możesz

Zapraszam!!
24-25 Lipca 2009
24 LIPCA
* przesłuchania konkursowe
* 16:00
* NIESPODZIANKA !!!
* 17:15
* VOO VOO
* 18:30
* RAY WILSON & STILTSKIN
* 20:30
* PERFECT
* ----
* ogłoszenie wyników Konkursu Festiwalowego
* 22:00
* CREE ( gospodarz I dnia)
*
* zakończenie dnia 1-go ok. godz. 24:00
25 LIPCA
* występy laureatów konkursu dnia poprzedniego
* 13:30
* LAUREAT FESTIWALU `SOLO ŻYCIA` z 2008r.( Marcin Kasperczyk z zespołem)
* ----
* `KU PAMIĘCI` - koncerty dla Ryśka
* 14:15
* LESZEK FALIŃSKI BAND
* 15:30
* ŚLĄSKA GRUPA BLUESOWA
* 16:45
* KASA CHORYCH
* 18:00
* KRZAK
* 19:15
* SBB
* 21:00
* DŻEM ( gospodarz II dnia)
*
* zakończenie Festiwalu ok. godz. 24:00
BILETY( KARNETY)
karnety dwudniowe ( nie ma jednodniowych) w postaci pasków na przegub ręki są dwojakiego rodzaju:
* czarne - tylko z wejściem (po zakończeniu koncertów należy opuścić teren Festiwalu)
cena w przedsprzedaży - 45 zł.
(przed bramami 50 zł)
* czerwone - z pobytem na terenie (z 24/25 i 25/26 lipca 2009r.)(po koncertach na terenie 'Pól Marsowych' zostaną jedynie osoby z takimi opaskami! )
cena w przedsprzedaży - 55 zł
(przed bramami 60 zł),
Przedsprzedaż trwa do 17.07.2009r.,
PO TYM TERMINIE WSZĘDZIE OBOWIĄZUJĄ CENY BILETÓW JAK PRZED BRAMAMI.
Przed bramami sprzedaż od 23.07.2009r. od godz.10.00
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
I kto z Toporów w końcu się wybiera na Woodstock? Ponieważ mam propozycję od innej ekipy, coby się z nimi rozłożyć i nie wiem co powiedzieć.. jeśli ma być tak jak rok temu, że praktycznie nikogo z Rawy nie było to... No w każdym razie piszcie kto będzie na pewno, czym ma zamiar się wybrać (PKP/samochód/hulajnoga) i kiedy (planowo / 2-3 dni wczesniej).
ja bede napewno. raczej samochodem, jesli nie to pkp. najprawdopodobniej 31 lipca bede sie wybieral.
- Człowiek-Namiot
- Ciupozka ch... zbója
- Kontakt:
Sadamie, odpowiedając na Twoje pytanie <skretch, skretch> koncert DKM kosztuje w przedsprzedaży 90 pln, a w dniu koncertu zyliard złotych. Znaczy chyba 110, czy może 130...
I ja się wybieram na Łudstok!
Tak, tak, to, że ktoś ma bliżej do 30 niż dalej i że pracuje w międzynarodowej korporacji finansowej nie oznacza, że nie może się czasem sponiewierać jak nieboskie stworzenie, o nie!
Znaczy tradycyjnie będę z forum PP zapewne, ale piszę, że jakby co, się będziemy szukać!
Nie wiem, czy coś wiadomo o ciapongach, ale wstępny plan mam jechać we czwartek jakoś w nocy czy coś
Ass-dam, a pamiętasz, że na Tpr gramy i ryczymy SDM, co nie?
I ja się wybieram na Łudstok!
Tak, tak, to, że ktoś ma bliżej do 30 niż dalej i że pracuje w międzynarodowej korporacji finansowej nie oznacza, że nie może się czasem sponiewierać jak nieboskie stworzenie, o nie!
Znaczy tradycyjnie będę z forum PP zapewne, ale piszę, że jakby co, się będziemy szukać!
Nie wiem, czy coś wiadomo o ciapongach, ale wstępny plan mam jechać we czwartek jakoś w nocy czy coś

Ass-dam, a pamiętasz, że na Tpr gramy i ryczymy SDM, co nie?

Człowiek Namiot pie***li zasady!
I nie jest frajerem!

I nie jest frajerem!

- Olynka Badi
- Katowski No. 666
A mnie woodstock nie zobaczy... ktos madry wymyslil ze sie nie obejdzie bez mojej osoby na chrzcinach siostrzenca i slubie kuzynki, w sumie slysznie, bo jak maja sie odbyc chrzciny bez chrzestnej i slub bez swiadkowej? 

"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."