7.15
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Re: 7.15
Gratulacje!
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Po obejrzeniu zdjęcia Hani nasuwają mi się dwa wnioski:
1.Urodę na szczęście odziedziczyła po Mamie.
2.Za kilkanaście lat będziesz bardzo zajętym Tatusiem ,a naboje do kałacha to proponuje zamawiać hurtowo i już zacząć na nie odkładać.
1.Urodę na szczęście odziedziczyła po Mamie.
2.Za kilkanaście lat będziesz bardzo zajętym Tatusiem ,a naboje do kałacha to proponuje zamawiać hurtowo i już zacząć na nie odkładać.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
jakim mlodym?
ciesze sie bardzo z tej nowiny.... lubie jak ktos ma tak samo przesrane jak ja... to jakos tak uspokaja czlowieka...
pępowine przecinales??
ciesze sie bardzo z tej nowiny.... lubie jak ktos ma tak samo przesrane jak ja... to jakos tak uspokaja czlowieka...
pępowine przecinales??
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
W imieniu moim, Ani i Hani bardzo serdecznie dziękuje za pamięć i gratulacje.
Pępowiny nie ciąłem, ale raczej bym nie chciał gdyby mnie zapytano. Przy porodzie w każdym razie byłem.
Pępowiny nie ciąłem, ale raczej bym nie chciał gdyby mnie zapytano. Przy porodzie w każdym razie byłem.
- Załączniki
-
- Hanka
- 07-03-08 093.jpg (550.2 KiB) Przejrzano 2809 razy
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
ta chyba Twoja stara
a ja klade lahe nato czy zygasz na widok moich błeduw ortograficznych... jesli umiesz je wylapac znaczy ze umiesz odczytac sens tego co napisalem bo gówno i guwno zawsze śmierdzi tak samo