Dziki Bez a Toporiada 2009 (Prima Aprilis)
-
- Zemsta neandertala
Dziki Bez a Toporiada 2009 (Prima Aprilis)
Po ustaleniach wiecu Dzikiego Bzu jesteśmy bardzo zasmuceni musząc poinformować Was że nie będziemy w stanie uczestniczyć w żadnym dniu tej wspaniałej imprezy. Zmuszają nas do tego względy techniczno-logistyczne a także projekt którego zorganizowanie może pomóc nam w wydatnym rozwoju Bractwa. Mamy nadzieję że impreza przebiegnie bez żadnych zakłóceń - jak co roku fantastycznie.
Pozdrawiam,
Wojbor z Dzikiego Bzu
Pozdrawiam,
Wojbor z Dzikiego Bzu
"Imperatyw kategoryczny Kanta jest tylko apriorycznym dodatkiem do transcendentalnej rzeczywistości."
Re: Dziki Bez a Toporiada 2009
W tym miejscu spadł pierwszy ciężki kamień odłupany od góry wad koleżeńskiego konwentu. Wyrażamy wielki żal spowodowany tą informacją. My Prozac.
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
- savarian
- Postrach tajgi
- Kontakt:
Niestetey czekaliśmy z tą informacją do końca gdyż była nadzieja, ze termin owego przedsięwzięcia sie zmieni. Wyszło jednak inaczej (teraz to zabrzmi dopiero) Inwestor całego projektu decyduje o terminach zebrań (mamy je akurat w obydwa weekendowe dni Toporiady) więc nie mamy na to wpływu.
Jeśli chodzi o sprawę całą to mogę tylko powiedzieć, że niedługo w Skierniewicach może powstać skansen archeologiczny podobny do Grodu na Ryni. Mam nadzieje, że rozumiecie, iż jeśli nie było by to naprawdę ważne to nigdy byśmy nie opuścili Topo...
ech...
Jeśli chodzi o sprawę całą to mogę tylko powiedzieć, że niedługo w Skierniewicach może powstać skansen archeologiczny podobny do Grodu na Ryni. Mam nadzieje, że rozumiecie, iż jeśli nie było by to naprawdę ważne to nigdy byśmy nie opuścili Topo...
ech...
"Na harfach morze gra;
Kłębi się rajów pożoga;
I słońce, mój wróg słońce;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Kłębi się rajów pożoga;
wschodzi wielbiąc Boga!"
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Ale jest jeszcze czwartek i piątek... tylko nie mówcie, że wolnego nie dostaniecie...
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
A mnie to wygląda na żart z okazji 1 kwietnia. Jeśli tak jest w istocie, to paru naszych kolegów chyba się nabrało.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
Ja też pomyślałam o tym, że 1 kwietnia
- savarian
- Postrach tajgi
- Kontakt:
Na nieszczęście to też był Joke Na nieszczęście podwójne. Po primo (aprilis) fajnie by było mieć gród w skierkach, po secundo (aprilis) będziecie musieli znosić nasze Dziko Bzowe pyski na Toporiadzie
Dziękujemy tym co się wkręcili i gratulujemy tym co nie.
Nagród niestety nie ma
Dziękujemy tym co się wkręcili i gratulujemy tym co nie.
Nagród niestety nie ma
"Na harfach morze gra;
Kłębi się rajów pożoga;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Kłębi się rajów pożoga;
wschodzi wielbiąc Boga!"
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Czy to była zemsta za wpadniecie na Waszą rocznicę bez uprzedzenia?
P.S. "Ty nie wychodź"
P.S. "Ty nie wychodź"
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.