Roger that !!Jankoś pisze:Sadamie dowiedz się proszę jakie są koszty wypożyczenia czy też zakupu takiego sprzętu.
Jakie są wymogi techniczne ,ogólnie rzez biorąc od teraz jesteś odpowiedzialny za tą sprawę.
Kwestia właśnie taka, gdzie by ta woda musiała spływać i jak to podłączyć. Podpytam się, tylko telefon odblokuję . Niby z tego co widać na fotce, to jest tam odpływ taki jak w normalnych umywalkach, jak się wodę doprowadza i odprowadza z takich rzeczy nie wiem, nie znam się na hydraulice . Sądzę też, że taka rynienka była by lepsza niż ToiToi'owa kabina prysznicowa, bo czy tak czy tak, będą kolejki.. A takie coś jest ogólniej dostępne, zawsze można, chociaż by łeb pod kran wsadzić, żeby się schłodzić. Nie wiem też na jakiej zasadzie działa prysznic o którym mówi Kraszan. O prysznicach też coś mi się obiło o uszy rok temu, ale o tym co pisze, raczej nie, więc pomysł jest innowacyjny . Co do kasy natomiast, to przedyskutować to trzeba, czy Toj czy umywalnia czy jedno i drugie. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie .