Koncert poświęcony pamięci Jacka Kaczmarskiego
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Koncert poświęcony pamięci Jacka Kaczmarskiego
Po zeszłorocznym sukcesie razem z Kaktusem doszliśmy do wniosku ,że i w tym roku warto zorganizować w Rafie/Dalmacji koncert poświęcony pamięci Jacka Kaczmarskiego.
Wykonawcami będzie trio łódzko-chojnowskie jak w zeszłym roku.
Proponowany termin może być nieco kontrowersyjny bo to tzw. Wielki Piątek(10 kwietnia), ale z drugiej strony wiele osób w okresie przedświątecznym ma wolne.
Co o tym sądzicie choćby wstępnie? Dobrze by było żeby sala była jak rok temu tylko dla Toporów i naszych przyjaciół.
Wykonawcami będzie trio łódzko-chojnowskie jak w zeszłym roku.
Proponowany termin może być nieco kontrowersyjny bo to tzw. Wielki Piątek(10 kwietnia), ale z drugiej strony wiele osób w okresie przedświątecznym ma wolne.
Co o tym sądzicie choćby wstępnie? Dobrze by było żeby sala była jak rok temu tylko dla Toporów i naszych przyjaciół.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: Koncert poświęcony pamięci Jacka Kaczmarskiego
Dla nas (Shila&Vilith) taki termin niestety odpada. Pewnie będziemy mieli wolne, ale mamy daleko do domów i nie bardzo nam się uda przyjechać i potem jesio jechać na przygotowania świąteczne. Na pewno weekend wcześniej czy później byłoby o wiele wygodniej. Ale wiadomo, że trudno dopasowywać termin imprezy do dwóch osób
Ja bym chętnie przyszedł, ale w tym terminie nie dam rady.
"Kładę laskę na to czy masz dysleksję, dysortografię, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się, bo napierdzielanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo!"
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Bardzo proszę o wypowiedź jak największej liczby zainteresowanych osób bo jeśli rzeczywiście ten termin bardzo wielu osobom nie będzie odpowiadał to będę negocjował z Kaktusem zmianę. Tak samo interesuje mnie komu ten termin pasuje i kto się wstępnie wybiera.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Ja napewno będe nie zależnie od okoliczności, ten termin jak dla mnie osobiście może być. Od razu mogę też napisać że tydzień później tj. 18-19 kwietnia mam zjazd na uczelni, ale jak postanowicie to tak będzie.
Nou ani Anquietas, Hic qua videum
Ja bede.
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Mi nie odpowiada, a szkoda bo chciałbym pojawić się na tym koncercie...
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
nie ukrywam,że ja również chciałabym strasznie się pojawic na koncercie,ale niestety termin nie pasuje...
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Ja z chęcią też bym tam się pojawiła, ale no cóż Wielki Piątek z reguły jest równoznaczny z kończeniem wielkiego sprzątania...
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."