Kondycja vs.Topory-ostateczne starcie.
Kondycja vs.Topory-ostateczne starcie.
Skoro mamy ferie,więcej osóbek będzie miało czas to może zagrali byśmy meczyk,stare vs.młode topory tradycyjnie 

O o!
Re: Kondycja vs.Topory-ostateczne starcie.
Kto ma ferie to ma...na pewno nie starotoporostwo... my musimy wiedzieć co najmniej tydzień wcześniej. Ale w każdym razie Mardocku jeżeli rzuciłeś temat to spróbuj skoordynować to wszystko...kontakty masz a jak nie to zgłoś się do Jankosia, ona ma raczej do wszystkich. W każdym razie ja jestem chętny i jutro jestem w Rawie , za tydzień w sobotę (7 lutego) też raczej będę.
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Połączenie słów: "kondycja" i "Topory" kwalifikuje ten post do działu Beczka Śmiechu,ale zagram chętnie.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Więc proponuje Sobotę 7 lutego.jednak potrzebna mi pomoc kogos kto bedzie w rawie,chodzi o wywiad środowiskowy(czyt.zapytanie się na hali milenium czy da sie ja na tą sobotę wynająć i w jakich godzinach,oraz czy da rade 2 sektory,moze nawet 3.I jaki jest koszt tego przedsięwzięcia.
dlatego Hubercie jest tam"vs"
Kondradzie,zapytaj się Łukasza,wiem że wstępnie jest chętny,ale czy miałby czas?
dlatego Hubercie jest tam"vs"

Kondradzie,zapytaj się Łukasza,wiem że wstępnie jest chętny,ale czy miałby czas?
O o!
Z nieukrywaną przyjemnością popatrzę na te zmagania 

Nou ani Anquietas, Hic qua videum
Ależ możesz również uczestniczyć
ważne żeby po naszej stronie 

O o!
- savarian
- Postrach tajgi
- Kontakt:
Ja chce to widzieć, te litry potu, te wzdychania, szybki urywany oddech, zmęczone mięśnie i grymas bólu na twarzach... i to wszystko kiedy komuś sie but rozwiąże i sie będzie schylić musiał ;p 

"Na harfach morze gra;
Kłębi się rajów pożoga;
I słońce, mój wróg słońce;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Kłębi się rajów pożoga;
I słońce, mój wróg słońce;
wschodzi wielbiąc Boga!"
Generalnie im nas więcej tym raźniej
chętni niech zgłaszają sie w tym temacie lub do mnie prywatnie 
ps.Savarianie kiedy zobaczylem Twojego posta w tym temacie naszła mnie pewna retrospekcia,z toporiady bodajze 2007.Mam nadzieje że od tamtego czasu nauczyłeś się kopać nie-po-plecach-mardocka
Pozatym jeśli zglosi sie odpowiedznio duza liczba osob z poza rawy można zrobić zamiast meczy mlode vs stare topory mecz Rawskie topory vs Topory z miast podleglych Rawie.

ps.Savarianie kiedy zobaczylem Twojego posta w tym temacie naszła mnie pewna retrospekcia,z toporiady bodajze 2007.Mam nadzieje że od tamtego czasu nauczyłeś się kopać nie-po-plecach-mardocka

Pozatym jeśli zglosi sie odpowiedznio duza liczba osob z poza rawy można zrobić zamiast meczy mlode vs stare topory mecz Rawskie topory vs Topory z miast podleglych Rawie.

O o!
Ja moge byc na szpicy.
- daf
- Conan™ Seria Limitowana
Jak będę w Rawie to gram
Z tego co pamiętam ostatnie starcie "młode topory kontra stare pierdziele" zakończyło się masakryczną przegraną młodzieży, więc wolał bym mieszane składy.
Ej może Siekierki też by pokopały piłkę
??

Z tego co pamiętam ostatnie starcie "młode topory kontra stare pierdziele" zakończyło się masakryczną przegraną młodzieży, więc wolał bym mieszane składy.
Ej może Siekierki też by pokopały piłkę