Kontrabanda
Re: Kontrabanda
Luźno. Ja myślałem, że to chodzi o prowadzenie Trojdena dla naszych krasnali Biorąc pod uwagę kto odpisywał i że Trojden założył temat. Co prawda nazwa mnie dziwiła ;] ale myślałem, że jest na bekę, bo tam od szeryfa dostaliśmy niby skrzynkę bimbru
Ale jakby rzeczywiście ktoś się wykruszył i było miejsce to chętnie zagram, daj znać.
Ale jakby rzeczywiście ktoś się wykruszył i było miejsce to chętnie zagram, daj znać.
Hooah!
"Walczyć mogę tylko o coś, co miłuję. Miłuję tylko to, co szanuję, a szanuję jedynie to, co rozumiem." - Adolf Hitler
zobaczymy co przyniesie dzień
'mag mamrotał coś pod nosem po czym prawie dostał lepe i zaczął spi****lać w podskokach' :}
'mag mamrotał coś pod nosem po czym prawie dostał lepe i zaczął spi****lać w podskokach' :}
Gdy zapomnisz jak żyć człowieku:
Wikingowie dzień pracy rozpoczynali od kawy i lucky strike`a.
a potem szli gwałcić, palić i mordować.
Nie nie, na moją sesję jest oddzielny temat "Niezbyt poważne polowanie na smoka" . Jak Jankoś pisał niedługo jadę do Łodzi, ale jeśli będziecie chcieli to mogę Wam dalej poprowadzić. Ale to już do ustalenia we właściwym temacie, nie róbmy zamieszania. Niedługo napiszę co i jak.Hunter pisze:Luźno. Ja myślałem, że to chodzi o prowadzenie Trojdena dla naszych krasnali Biorąc pod uwagę kto odpisywał i że Trojden założył temat. Co prawda nazwa mnie dziwiła ;] ale myślałem, że jest na bekę, bo tam od szeryfa dostaliśmy niby skrzynkę bimbru
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów"
Bhagawadgita/ J. Robert Oppenheimer
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Loniu,Trojden kiedy jest szansa na Waszą obecność w Rawie?
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Proponujemy z Jankosiem termin na Kontrabandę 1 listopada. Czy ktoś jest przeciw?
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów"
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Lepiej niech powiedzą kto jest za
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Jeszcze nie wiem jak pracuję wtedy. Jutro powinienem dać znać.
Jeszcze nie wiem
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Kuba: jestę zbyt leniwy żeby zalogować na swoje konto.
U mnie nie wiadomo jak z biletami na święta do domu.
Przejade się w czwartek na zachodni i kupie jeżeli jeszcze będą...
U mnie nie wiadomo jak z biletami na święta do domu.
Przejade się w czwartek na zachodni i kupie jeżeli jeszcze będą...
Serdecznie pozdrawiam
Michał Owczarek :)
Michał Owczarek :)