Sesje w Warszawie
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Sesje w Warszawie
Ponieważ będę dość często spędzał weekendy w Warszawie pomyślałem ,że można by trochę tam pograć. Jeśli są chętni? Jeśli tak to w co?
Moglibyśmy zacząć już w najbliższy weekend.
Moglibyśmy zacząć już w najbliższy weekend.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: Sesje w Warszawie
We wszystko z Monastyrem i innymi "poważnymi" systemami na czele .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Fajnie, możemy się kiedyś zgadać. Ew. na jakieś planszówki. Tylko mnie na pewno nie będzie przez 2 najbliższe weekendy. Jest mi obojętne w co.
W grę wchodzą tylko weekendy, czy ktoś może chciałby coś na tygodniu zrobić?
Serdecznie pozdrawiam
Michał Owczarek :)
Michał Owczarek :)
We wszystko poza monastyrem i innymi poważnymi systemami Myślę, że dwa razy w miesiącu będę mógł grać (jak się mi się będzie zgadzał grafik ze zjazdami Jankosia).W najbliższą sobotę mogę grać, nawet u mnie.
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
- Jankoś
- Kontakt:
Ja z kolei Konradzie nie chciałbym prowadzić Młotka ani ED w zasadzie może być cokolwiek innego, niekoniecznie poważnego
Gdyby nie to ,że kompletnie nie znam się na broni palnej,a przede wszystkim na motoryzacji zaproponowałbym Neuroshime. Chyba ,że Wam to nie będzie przeszkadzać
Myślałem też o 7 th Sea albo Midnight.Względnie In Nomine Generalnie chciałbym spróbować czegoś nowego albo dawno przeze mnie nie prowadzonego.
Gdyby nie to ,że kompletnie nie znam się na broni palnej,a przede wszystkim na motoryzacji zaproponowałbym Neuroshime. Chyba ,że Wam to nie będzie przeszkadzać
Myślałem też o 7 th Sea albo Midnight.Względnie In Nomine Generalnie chciałbym spróbować czegoś nowego albo dawno przeze mnie nie prowadzonego.
To może Siódme Morze? Choć ja się też dostosuję .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- Jankoś
- Kontakt:
Po przemyśleniu tematu chciałbym spróbować poprowadzić Neuroshime.
Po pierwsze ma ona ogromną zaletę w postaci gotowych przygód i innych dodatków po drugie będzie to dla mnie swego rodzaju wyzwanie.
I teraz dwa pytania. Czy zgadzacie się na en system i czy macie pomysł na jeszcze jednego albo lepiej dwóch graczy. Bo na razie na najbliższą sobotę jest Rijel i K8.
Po pierwsze ma ona ogromną zaletę w postaci gotowych przygód i innych dodatków po drugie będzie to dla mnie swego rodzaju wyzwanie.
I teraz dwa pytania. Czy zgadzacie się na en system i czy macie pomysł na jeszcze jednego albo lepiej dwóch graczy. Bo na razie na najbliższą sobotę jest Rijel i K8.
Może być Neuroshima. A Ziomek/Ziomal?
- Jankoś
- Kontakt:
To oni w Warszawie są ?:)
Jestem za choć nigdy nie widziałem jak grają
Jestem za choć nigdy nie widziałem jak grają