Koszulki Chaosu U Cioci
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Koszulki Chaosu U Cioci
Niebawem będę realizował parę zamówień, więc jak ktoś chce to mogę przy okazji zamówić dla niego/niej.
Koszulki chaosowe są męskie i żeńskie. Męskie są bawełniane a żeńskie są z takiego fajnego rozciągliwego czegoś co się opina na cycuszkach. Materiał jest jakościowo zajebisty. Na plecach i rękawie jest logo na klacie jest nazwa zespołu, dodatkowo można sobie zażyczyć nicka na plerach. Rozmiarówka jest duża, więc optymalnie należy zamawiać o jeden rozmiar mniejszą niż się nosi.
Imienna koszulka trzeszczy 30 PLN, bezimienna 25 PLN.
Jak ktoś chce to poproszę podać co chce i w jakim rozmiarze.
P.S. Drwiciel może dostać specjalną wersję z napisem "Bon Jovi supportuje ChaosUC".
Koszulki chaosowe są męskie i żeńskie. Męskie są bawełniane a żeńskie są z takiego fajnego rozciągliwego czegoś co się opina na cycuszkach. Materiał jest jakościowo zajebisty. Na plecach i rękawie jest logo na klacie jest nazwa zespołu, dodatkowo można sobie zażyczyć nicka na plerach. Rozmiarówka jest duża, więc optymalnie należy zamawiać o jeden rozmiar mniejszą niż się nosi.
Imienna koszulka trzeszczy 30 PLN, bezimienna 25 PLN.
Jak ktoś chce to poproszę podać co chce i w jakim rozmiarze.
P.S. Drwiciel może dostać specjalną wersję z napisem "Bon Jovi supportuje ChaosUC".
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Re: Koszulki Chaosu U Cioci
Jak jest tak możliwość to biorę. A na przód można się pobawić fotoshopem i chce zdjęcie Twoje Sleem i Axl'a, bede miał swoich dwóch ulubionych frontmenów na jednej koszulce.Drwiciel może dostać specjalną wersję z napisem "Bon Jovi supportuje ChaosUC".

P.S A jesli serio z tym Bon Jovi to biore.

- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
To jest ten stragan o którym pisał Prozac? 

"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Nie, na tamtym straganie będziemy sprzedawać złote, srebrne i brązowe licencje Topora oraz drzazgi z Bogdana.Jankoś pisze:To jest ten stragan o którym pisał Prozac?
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
A ja mogę mieć "Shila pacy umys"?
Koszulki są galante. I rozpoznawalne.Już mnie od gruppies Chaosowych wyzywają ludziska 

Ja biere tylko nr konta potrzebny. 

- Przemas
- Polucja drwala
No o ile mnie pamięć nie myli to niejaki wacek i domin obiecali mi zakup na swój koszt koszulki
Więc proszę imienną

Więc proszę imienną
Niemiec Moskal Nie Osiędzie,
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.
Gdy Jąwszy Pałasza,
Hasłem Wszystkich Zgoda Będzie
I Ojczyzna Nasza.