Gasnące Słońca: Od farmera do bohatera
Re: Gasnące Słońca: Od farmera do bohatera
Ok, może być 19.
Myślałem, że Dafi jest powiernikiem klucza. Coś się zmieniło w tej kwestii?
Myślałem, że Dafi jest powiernikiem klucza. Coś się zmieniło w tej kwestii?
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
Pytam dla pewności.
- daf
- Conan™ Seria Limitowana
Mam klucz, ale Gerber pytał na FB czy nie mogli byśmy zagrać wcześniej czyli np. o 16?
Skontaktujcie się z nim i dogadajcie mi pasuje od 16 bo jestem dziś w pracy.
Skontaktujcie się z nim i dogadajcie mi pasuje od 16 bo jestem dziś w pracy.
Gerber myślał, że mamy grać w sobotę i dlatego chciał przełożyć sesję na wcześniejszą godzinę. O zmianie godziny w piątek już nic nie wspominał.
Może przy okazji świąt byśmy zagrali? W sobotę np.?
Jestem jak najbardziej na tak! Sobotę mam wolną, więc jeśli znajdzie się jeszcze dwóch graczy mających czas w ten dzień to możemy pograć.
A jeśli nie, to może wiecie coś na temat jakiejś innej sesji odbywającej się w tą przerwę świąteczną - z chęcią poerpegował bym
A jeśli nie, to może wiecie coś na temat jakiejś innej sesji odbywającej się w tą przerwę świąteczną - z chęcią poerpegował bym
Oj, zdecydowanie tak! Choć w Rawie nie będę przez cały długi weekend, to mam nadzieję, że jakoś uda nam się zgrać.
Ponieważ Gerber jedzie na rajd, poza tym wyluzował RPGowo to zadeklarować się muszą wszyscy, aby było tych trzech graczy.
A gdyby nie udało się zebrać składu na GS to chodzi mi ostatnio po głowie sesja w klimacie Cyberpunka
Ponieważ Gerber jedzie na rajd, poza tym wyluzował RPGowo to zadeklarować się muszą wszyscy, aby było tych trzech graczy.
A gdyby nie udało się zebrać składu na GS to chodzi mi ostatnio po głowie sesja w klimacie Cyberpunka