Poza Czasem - Reloaded
Poza Czasem - Reloaded
Jako że powstała okoliczność do odświeżenia PC i zapoznania bliżej kilku graczy z klimatem systemu, w tym temacie będziemy określać swoje przyszłe plany związane z kampanią.
Uważam, że nie musi być zawsze pełnego oryginalnego składu - trzy osoby wystarczą, by rozegrać sesję, tym bardziej, że może też przewijać się będą inni, chociażby Xarion i Wiś.
Jestem w posiadaniu podręcznika 1st edition w wersji .pdf (370 MB), więc można by wrzucić go na FTP dla zainteresowanych. Oczywiście w przerwach między sesjami służę też papierową wersją.
Uważam, że nie musi być zawsze pełnego oryginalnego składu - trzy osoby wystarczą, by rozegrać sesję, tym bardziej, że może też przewijać się będą inni, chociażby Xarion i Wiś.
Jestem w posiadaniu podręcznika 1st edition w wersji .pdf (370 MB), więc można by wrzucić go na FTP dla zainteresowanych. Oczywiście w przerwach między sesjami służę też papierową wersją.
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
Re: Poza Czasem - Reloaded
Ja też chcę zagrać jeśli można! ;] Kiedy pierwsza sesja? Ja wracam 8 stycznia do Rawy.
Pierwsza sesja odbyła się w sobotę, ale że połowę czasu zajęło nam przygotowywanie postaci i prezentacja podstaw systemu, w zasadzie odbyło się tylko wprowadzenie i żmudne scalanie ekipy, co zresztą tylko częściowo się powiodło
Kolejną sesję chcę poprowadzić w pierwszy weekend Nowego Roku, zobaczymy, czy uda się zgrać terminy. Jeśli chodzi o sesje, szczegóły zawsze będziemy ustalać w tym temacie. Oczywiście zapraszam do udziału
Kolejną sesję chcę poprowadzić w pierwszy weekend Nowego Roku, zobaczymy, czy uda się zgrać terminy. Jeśli chodzi o sesje, szczegóły zawsze będziemy ustalać w tym temacie. Oczywiście zapraszam do udziału
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
Chciałbym rozruszać scenariusz w najbliższą sobotę. Pytanie, czy zbierzemy skład i czy gospodarz może nam znów użyczyć lokalu
Proszę o deklaracje udziału.
Proszę o deklaracje udziału.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Niestety nie da rady. W ten weekend tylko niedziela wchodzi w grę.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Jak wyżej więc, tylko niedziela. Proszę o info.
Ja w niedzielę nie mogę.
Mam wstępnie zdeklarowanych trzech graczy (Dafi, Sknerus i oczywiście Jankoś), więc sesja może się odbyć.
W razie zmian proszę o info.
W razie zmian proszę o info.