Apartament 7
Re: Apartament 7
Do dresiarskiego Mielna!?
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
No to znowu mamy error. A co z resztą? K8, Xarion, Tęcza?
Ja mogę grać w tym tygodniu. Mam jeszcze urlop i siedzę w Rawie.
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
Ja ostatnio w ogóle nie gram w łorhamery. Jakoś mi się przejadł system i mi się aż nim uliwo. Jeżeli chodzi o WFRP to daję bobu.
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Wali mnie czy jest dresiarskie, mam tam tanią kwaterę, zresztą całe wybrzeże jest dresiarskie i ogólnie morze jest magnesem na dresiarzy.Rijel pisze:Do dresiarskiego Mielna!?
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
A to na sesjach w Apartament 7 jest jakiś system w ogóle?Tęcza pisze:Ja ostatnio w ogóle nie gram w łorhamery. Jakoś mi się przejadł system i mi się aż nim uliwo. Jeżeli chodzi o WFRP to daję bobu.
K8 dobrze
Tęcza się nie zorientował, że sabotujemy wszystko, także system, w który gramy
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
Ślimak i Xarion nie grają. Dam radę bez nich?
No jak? My byśmy nie dali?
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".