RPGowe wakacje
RPGowe wakacje
Lato rozpoczęło się na dobre, a wraz z nim do Rawy zjeżdża sporo Toporów, co daje okazje do poerpegowania
Ktoś chętny do stworzenia jakiejś wakacyjnej ekipy?
Ja ze swojej strony mogę zaproponować Gasnące Słońca jeśli znajdzie się kilku śmiałków do stworzenia nowej drużyny.
Ktoś chętny do stworzenia jakiejś wakacyjnej ekipy?
Ja ze swojej strony mogę zaproponować Gasnące Słońca jeśli znajdzie się kilku śmiałków do stworzenia nowej drużyny.
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Re: RPGowe wakacje
Również bardzo chętnie tylko muszę zastanowić się co mam ochotę prowadzić.
Chciałbym spróbować czegoś nowego.
Prawdopodobnie spróbuję zacząć z L5K bo wreszcie udało mi się jakiś skład zebrać.
Chciałbym spróbować czegoś nowego.
Prawdopodobnie spróbuję zacząć z L5K bo wreszcie udało mi się jakiś skład zebrać.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Mogę zagrać, gdziebundź. Nie mam czasu prowadzić.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Ty prowadzisz CrystalicumAćka pisze:Ja się zapisuje do Banana
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Ja też idę do Banana :]
P.S.
Bananie moglbys tez drugi raz roboty poprowadzic
P.S.
Bananie moglbys tez drugi raz roboty poprowadzic
Taaaak...Jankoś pisze:Ty prowadzisz CrystalicumAćka pisze:Ja się zapisuje do Banana
Bananie ja też bym zagrała w roboty
la la la alko-ninja!
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Banan ja też ja też
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
Bardzo mi miło, że Roboty mają takie wzięcie. Możecie być pewni w takim razie, że popracuję nad scenariuszem i poprowadzę ten scenariusz jeszcze raz, prawdopodobnie na Siekieriadzie.
Co do Gasnących Słońc. Ponieważ wiedza o systemie jest dość słaba wśród Toporów to założę w dziale Systemy odpowiedni temat by pokazać tym, którzy się zgłosili na co się zdecydowali i przekonać tych którzy jeszcze się wahają
Gasnące Słońca dają olbrzymie możliwości co do konwencji w jakiej odbywają się sesje (są bardziej elastyczne niż sam WARHAMMER!!! ) - przygody mogą być w klimacie od hard s-f i cyberpunka po klasyczne fantasy więc jeśli będziecie mieć jakieś preferencje co do klimatu i konwencji to piszcie. Ja już mam pewną koncepcję, ale jestem otwarty na propozycje
Co do Gasnących Słońc. Ponieważ wiedza o systemie jest dość słaba wśród Toporów to założę w dziale Systemy odpowiedni temat by pokazać tym, którzy się zgłosili na co się zdecydowali i przekonać tych którzy jeszcze się wahają
Gasnące Słońca dają olbrzymie możliwości co do konwencji w jakiej odbywają się sesje (są bardziej elastyczne niż sam WARHAMMER!!! ) - przygody mogą być w klimacie od hard s-f i cyberpunka po klasyczne fantasy więc jeśli będziecie mieć jakieś preferencje co do klimatu i konwencji to piszcie. Ja już mam pewną koncepcję, ale jestem otwarty na propozycje
Kto gra w RPG, żyje podwójnie