Trolle znowu dały o sobie znać ;]
Trolle znowu dały o sobie znać ;]
Gdybym był leniem promocja Toporiady, Topogrania czy LanAreny mogłaby wyglądać inaczej niż dotychczas. Jeśli w ogóle by "wyglądała". Leniem Ślimaku to ja się dopiero mogę stać ale nie wiem czy stowarzyszenie by na tym dobrze wyszło.
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Re: Logo Toporiady
Gerber leniu to był żart, emotka lol na końcu miała na to wskazywać. Wyjdź z domu i rozepnij nieco poślady. Keep calm and chodź na piwo.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Gerber pisze:Gdybym był leniem promocja Toporiady, Topogrania czy LanAreny mogłaby wyglądać inaczej niż dotychczas. Jeśli w ogóle by "wyglądała". Leniem Ślimaku to ja się dopiero mogę stać ale nie wiem czy stowarzyszenie by na tym dobrze wyszło.
Gerberuś zjedz snickersa, bo zaczynasz gwiazdorzyć Nasz Nadworny Grafiku kochający błędy w pisowni (przeczytaj sobie raz jeszcze dokładnie i spokojnie treść na plakacie Topogrania). I tak jak napisał Sleem (człowiek bez poczucia humoru i Fochman Number 1 ), to tylko koleżeńskie żarciki.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
- Ślimak
- Kontakt:
Czy ty znasz tego samego mnie?Sekret pisze:I tak jak napisał Sleem (człowiek bez poczucia humoru i Fochman Number 1 )
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Ślimak pisze:Czy ty znasz tego samego mnie?Sekret pisze:I tak jak napisał Sleem (człowiek bez poczucia humoru i Fochman Number 1 )
Oooo...już zaczynasz?! Nie będę się z Tobą kłócił Macieju.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
- Ślimak
- Kontakt:
Ja zaczynam? Interesuje mnie tylko skąd taka opinia się wzięła.
- Ślimak
- Kontakt:
Cóż jest to opinia nieuzasadniona i wynikająca z JEDNEJ dyskusji na forum, w której nie poznałem się na twoim żarcie. Zapewniam cię drogi kolego, że w wielu kręgach jestem podawany za przykład osoby posiadającej poczucie humoru, ba nawet i dystans do siebie. Nie jestem też skłonny do fochów poza forum, a i tu służą one jedynie samej przyjemności podgrzewania atmosfery, której jako nałogowy troll nierzadko ulegam.
Mistrz!Ślimak pisze:Zapewniam cię drogi kolego, że w wielu kręgach jestem podawany za przykład osoby posiadającej poczucie humoru, ba nawet i dystans do siebie. Nie jestem też skłonny do fochów poza forum, a i tu służą one jedynie samej przyjemności podgrzewania atmosfery, której jako nałogowy troll nierzadko ulegam.
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Niech ktoś wyśle posta z samym tym:
P.S
Tutaj chyba będziecie się lepiej czuli kontynuując tą wyrafinowaną dyskusję ;]
Żebym mógł polubić ;PSekret pisze:Sleem (człowiek bez poczucia humoru i Fochman Number 1 )
P.S
Tutaj chyba będziecie się lepiej czuli kontynuując tą wyrafinowaną dyskusję ;]