Z tego co ja przeczytałem, to czwartek odpada, bo jest jakiś mecz. Poza tym jeśli nawet Jankoś nie ma z tym nic wspólnego, to ja w czwartki nigdy nie mogę. Chyba, że obejdzie się bez Tharzitta .
Ale może jutro nam się uda? Wiem, że to trochę późno na takie decyzje, ale chyba wszyscy tęsknimy za "Wesołą Drużyną Buma"
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów"
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
Ja w kązdy poniedziałek gram w piłkę, a w każdą środę w siatkówkę, więc te dwa dni w moim przypadku odpadają w każdym tygodniu.
"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
Pasuje i to bardzo . Niech mi ktoś tylko przypomni w niedzielę, żebym kartę zabrał, bo zamiast Tharzitta będę musiał odgrywać wystraszoną traszkę, czy coś .
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów"
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."