my_roboty
Re: my_roboty
No fak... taka fajna sesja.. też bym chciał się załapać. Jak można to ja chciałbym być nawet obserwatorem. W końcu ktoś prowadzi sci-fi!
Możliwe, że jeśli sesja się uda, a będą ciągle chętni, to poprowadzę jeszcze raz. Lecz patrząc na częstotliwość prowadzenia przeze mnie sesji można się tego spodziewać gdzieś koło maja
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
Maciek ty to już naprawdę nie odróżniasz żartu od powagi. Zabrzmiało tak, jakbym Cię obrażał a wiesz, że nie miałem niczego niemiłego na myśli. :/ Coś się w Tobie popsuło na stare lata.... i jak to zasugerował Sekret, a wszyscy czynią, "nie przejmować się Maćkiem".
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Nie czuję się obrażony przez Ciebie w żaden sposób, a moja osoba nie jest istotą tej dyskusji więc może nie róbmy offtopa.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Gdzie i o której gramy?
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Banan mówi, że mu zepsuliśmy sesję, ale ja uważam że była bardzo dobra, więc wszystkim którzy by chcieli, polecam My_Roboty! Bardzo fajny setting.
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
Zgadzam się z Bobem, tfu... znaczy z Wojtkiem w 150%. Grajcie w to, nieważne z kim, ale grajcie. Brawo dla Banana za pomysł i wykonanie.
PS. Wszyscy byliśmy trzeźwi, żeby nie było.
PS. Wszyscy byliśmy trzeźwi, żeby nie było.
Ostatnio zmieniony 07 lut 2012, 12:32 przez Sekret, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Świetna sesja m,a pomysł iście bananowy:)
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!