RPGowe Święta!
RPGowe Święta!
Wigilijne potrawy, atmosfera ciepła i wzajemnego zrozumienia, śpiew kolędników unoszący się pod... TFU! Sesje! Większość z nas zjeżdża w te dni do Rawy, więc proponuję zebrać się i kilka razy w ramach Xmasów przyciąć w stare, dobre RPG. Tutaj zgłaszamy swoje sesje i chęć udziału w nich Aby dać dobry przykład, zgłaszam chęć udziału i oferuję wszelkie wsparcie osobie, która zgodzi się poprowadzić
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Re: RPGowe Święta!
Ja również chętnie zagram i chętnie poprowadzę.
Szczegóły wkrótce ,ale będzie to albo Storyteling albo Zew Cthulhu.
Szczegóły wkrótce ,ale będzie to albo Storyteling albo Zew Cthulhu.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Chętnie.
Jo
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
I ja!
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
No to, Hubercie, masz już 6 chętnych!
Ciekawe czy święta wyjdą równie erpegowo jak w tamtym roku?
Ciekawe czy święta wyjdą równie erpegowo jak w tamtym roku?
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Ja w tym miesiącu prowadziłem już trzy razy więc nie zamierzam pobić życiowego rekordu. Jak znajdę chwilkę czasu mogę zagrać u Prozaca, który zadeklarował, że poprowadzi... [tutaj wstawić co zadeklarował]
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Przepraszam Bananie, ale akurat ja rok temu w tym czasie grałem chyba ze trzy razy i z tego co pamiętam ani razu z Tobą .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.