Mecz Toporowy
Mecz Toporowy
Może odświeżymy tradycję i w okresie między świętami a sylwestrem zagramy mecz?Czy są chętni?
O o!
Re: Mecz Toporowy
Mogę na szpicy.
Z wielką chęcią. W ogóle świetny pomysł Mardock, plus za niego. Prosiłbym tylko, aby to było w dniach 27-29.12.2011 ponieważ w czwartek po południu już prawdopodobnie wyjeżdżam na Sylwestra. Myślę, że wtorek byłby najlepszy, akurat po lenistwie i obżarstwie świątecznym trochę ruchu się przyda.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Może też zaryzykuję pod warunkiem,że będzie w pobliżu respirator i tlen:)
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Ale stare gwardia kontra młode wilki?
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Ja chętnie.
Ślimak dobrze.
Ślimak dobrze.
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
@Hubert: chyba wódka z piwem a nie tlen.
@Ślimak: bardzo dobrze, rozwalimy ich w pył, jak zawsze. Szczyle nie mają szans. Tylko nie wiem Maciek, czy jesteś nam w ogóle potrzebny, bo piłki będzie już podawał Kakunia.
@Ślimak: bardzo dobrze, rozwalimy ich w pył, jak zawsze. Szczyle nie mają szans. Tylko nie wiem Maciek, czy jesteś nam w ogóle potrzebny, bo piłki będzie już podawał Kakunia.
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
Na szceście Tobie podawać nie bede musiał, bo jak zwykle, będziesz ławe grzał
"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
-Blaise Pascal