Forum Topory odsłona nie pamiętam już która
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Forum Topory odsłona nie pamiętam już która
Witamy na nowym forum,
Teraz wszystko będzie lepsze i w ogóle.
Miłego pisania.
Zmiany: Administratorami zostają Hotshot i Hunter. Mamy nowe jeszcze bardziej złośliwe i poniżające rangi.
Podziękowania: czołem biję przede wszystkim przed Hotshotem oraz Hunterem i Sadamem - wielkie dzięki i szacunek za wykonaną pracę.
Teraz wszystko będzie lepsze i w ogóle.
Miłego pisania.
Zmiany: Administratorami zostają Hotshot i Hunter. Mamy nowe jeszcze bardziej złośliwe i poniżające rangi.
Podziękowania: czołem biję przede wszystkim przed Hotshotem oraz Hunterem i Sadamem - wielkie dzięki i szacunek za wykonaną pracę.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Re: Forum Topory odsłona nie pamiętam już która
Te rangi są chyba po to, aby ludzie więcej pisali i awansowali na coś lepszego. Chociaż w moim odczuciu nie wiem co lepiej brzmi : "pikiel do beczki" czy "wioskowy głupek" (który jest wyżej) ?
- Ślimak
- Kontakt:
Pekiel do beczki to najniższa ranga. Owszem takie były moje intencje.Bączek pisze:Te rangi są chyba po to, aby ludzie więcej pisali i awansowali na coś lepszego. Chociaż w moim odczuciu nie wiem co lepiej brzmi : "pikiel do beczki" czy "wioskowy głupek" (który jest wyżej) ?
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- Hotshot
- Postrach tajgi
- Kontakt:
Intencje zacne stajenny administrancie
Jako, ze jest to moj pierwszy post na forum, to: Lok-tar! Wszystkim!
Jako, ze jest to moj pierwszy post na forum, to: Lok-tar! Wszystkim!
Hotshot Biały
Ślimaczku chyba dekiel do beczki a nie pekiel? ,a już na pewno nie pikiel jak pisze Bączek.
Nikt nie jest doskonały.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Ja proponuję "Wioskowy gupek" a nie głupek Jakoś tak bardziej pasuje
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- Ślimak
- Kontakt:
Ta ranga jest hołdem dla Kraszana i dosłownym cytatem jednego z jego powiedzeńJankes pisze:Ślimaczku chyba dekiel do beczki a nie pekiel? ,a już na pewno nie pikiel jak pisze Bączek.
Ktosik mnie zabrał adminowanie. za to sie tera nalezy mnie rekompensata 100 euro. dawac. i to kce takie jak hotsotowe.
- Ślimak
- Kontakt:
Po prostu jesteś już starą nieaktualną wersją admina. A tak poważnie Czech adminów wystarczy, jeżeli masz ochotę oczywiście możesz dostać moderatora... Wole dać ci moda niż 100 euro