Wstęp na TOPORIADE 2011
- cybul
- Zemsta neandertala
- Kontakt:
Wstęp na TOPORIADE 2011
Ponieważ na stronie znalazłem informacje odnośnie Topo 2010.
Chciałem wiedzieć czy opłata jest ta sama i czy też do 30 lipca należy ją składać.
Prosiłbym o jakieś aktualne info.. Bo ode mnie z klubu już ludzie dopytują ile , do kiedy i tak dalej.
Chciałem wiedzieć czy opłata jest ta sama i czy też do 30 lipca należy ją składać.
Prosiłbym o jakieś aktualne info.. Bo ode mnie z klubu już ludzie dopytują ile , do kiedy i tak dalej.
Napis w szkolnej toalecie:
Olej system - sraj przez okno.
Re: Wstęp na TOPORIADE 2011
Ponieważ w tym roku Toporiada odbędzie się wcześniej zmianie ulegnie pewnie także termin. Opłata na pewno zostanie zwiększona - najprawdopodobniej do 50 zł. Dokładne informacje ukażą się niebawem .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Ryjek powiedz, że Cię posrało z tą opłatą!
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
No taka sytuacja byłaby conajmniej rozczarowująca.
conajmniej rozczarowująca może być przegrana pudzianowskiego. zwiększenie opłaty to nie widzimisie stowarzyszenia, szanowny Thorstenie.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
W kwestii wytłumaczenia co ma na myśli Sonic.
Toporiada nigdy się nie bilansowała i co roku nasze Stowarzyszenie do Niej dokładało(ze względu m.in. na wysokie koszty logistyki, atrakcje których nie ma na konwentach gdzie indziej tak jak obiady czy koncerty oraz ograniczoną liczbę uczestników).
W tym roku ze względu na wiele innych inicjatyw naszego Stowarzyszenia nie stać na dokładanie do Toporiady.
Nie chcemy na niej zarobić po prostu musi to wszystko się zbilansować.
Toporiada nigdy się nie bilansowała i co roku nasze Stowarzyszenie do Niej dokładało(ze względu m.in. na wysokie koszty logistyki, atrakcje których nie ma na konwentach gdzie indziej tak jak obiady czy koncerty oraz ograniczoną liczbę uczestników).
W tym roku ze względu na wiele innych inicjatyw naszego Stowarzyszenia nie stać na dokładanie do Toporiady.
Nie chcemy na niej zarobić po prostu musi to wszystko się zbilansować.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Bogom dzięki, bo podejrzewałem, że to chciwość, korupcja i kultyści Chaosu wdarli się w szeregi Toporów
Przyjechać przyjadę (w końcu podwyżka 15zł to nie jakiś koszmar) jednak za rozczarowujący uważam fakt, że oznacza to mniej wypitego piwa. Nawet u elfów piwo nie rośnie niestety na drzewach
Przyjechać przyjadę (w końcu podwyżka 15zł to nie jakiś koszmar) jednak za rozczarowujący uważam fakt, że oznacza to mniej wypitego piwa. Nawet u elfów piwo nie rośnie niestety na drzewach
- cybul
- Zemsta neandertala
- Kontakt:
OK Rozumiem cenę. spoko. dla mnie to niedaleko wiec dojazd mniej kosztuje. ale wniosek tyko taki by zrobić większe zakupy zawczasu w biedronce.
wiec od razu zapytuje ile dokładnie?
a i ten numerek konta? bo gdzieś mi umknął.
jakby to powiedzieć... już bym chętnie się zapisał, i nawet blankiecik czeka na przesył złociszy..
(( tak , zdecydowanie nie mogę się doczekać TOPORIADY.))
wiec od razu zapytuje ile dokładnie?
a i ten numerek konta? bo gdzieś mi umknął.
jakby to powiedzieć... już bym chętnie się zapisał, i nawet blankiecik czeka na przesył złociszy..
(( tak , zdecydowanie nie mogę się doczekać TOPORIADY.))
Jak będzie ostatecznie ustalona kwota, to na pewno wszystkie informacje zostaną podane ;]
- cybul
- Zemsta neandertala
- Kontakt:
wiem wiem... czekam.. ale z cierpliwością musze poćwiczyc.
z góry dzieki za info.
Pe@ce ^_^
z góry dzieki za info.
Pe@ce ^_^