Zagłosujcie na mój zespół w konkusie!
- daf
- Conan™ Seria Limitowana
Re: Zagłosujcie na mój zespół w konkusie!
Kochani, jestem na drugim miejscu na stronie www.mazuryhiphopfestiwal.pl w sondażu!!
Wasze wsparcie dało tak dobry wynik że aż mnie zamurowało!
Głosowanie jeszcze się nie skończyło więc bardzo bym was prosił nadal o wklejanie linków, Lubienie i głosowanie w sondażu na stronce.
Oddajcie swój głos na DAF na wyżej podanej stronie, jak również na facebookowej tablicy Mazury Hip-Hop Festiwal nr 130 DAF!
Zajebiste dzięki!!!!
Wasze wsparcie dało tak dobry wynik że aż mnie zamurowało!
Głosowanie jeszcze się nie skończyło więc bardzo bym was prosił nadal o wklejanie linków, Lubienie i głosowanie w sondażu na stronce.
Oddajcie swój głos na DAF na wyżej podanej stronie, jak również na facebookowej tablicy Mazury Hip-Hop Festiwal nr 130 DAF!
Zajebiste dzięki!!!!
+5
Bardzo prosty sposób: Jeśli ktoś ma różne przeglądarki (Firefox, Opera, Internet Explorer), to z każdej można oddać jeden głos
Trudniejszy sposób: Po usunięciu ciasteczek wyszukanych dla tej strony, można głosować ponownie w nieskończoność
Bardzo prosty sposób: Jeśli ktoś ma różne przeglądarki (Firefox, Opera, Internet Explorer), to z każdej można oddać jeden głos
Trudniejszy sposób: Po usunięciu ciasteczek wyszukanych dla tej strony, można głosować ponownie w nieskończoność
- Ślimak
- Kontakt:
Hunter a mistrzowie od festiwalu tego nie wyczają?
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Jak oddasz 100 głosów na raz to mogą wyczaić Jak oddasz 10 to nie ma szans.
- daf
Hunter a jak można usunąć te ciasteczka ze strony? przydało by mi się jeszcze parę ekstra głosów;)
Powiedz mi jaka masz przegladarke i w jakiej wersji to ci zrobie instrukcje ze screenami ;]
Zeby spradzic wersje musisz w menu przegladarki wybrac cos w rodzaju Pomoc --> O programie.
Zeby spradzic wersje musisz w menu przegladarki wybrac cos w rodzaju Pomoc --> O programie.
- Ślimak
- Kontakt:
Prosty sposób na wyrzucanie ciastek ze wszystkich przeglądarek - ściągasz i instalujesz program ccleaner i wykonujesz za jego pomocą czyszczenie korzystając z opcji cleaner (program jest banalny w obsłudze więc nie będę się nad nim rozpisywał) dodatkowo jest bezpieczny i robi dużo naprawdę dobrych rzeczy w systemie. Pierwsze czyszczenie może trwać dłużej następne idą jak z płatka. Należy jedynie pamiętać o tym, żeby podczas czyszczenia ciastek przeglądarka była wyłączona. Można też w opcjach programu zaznaczyć automatyczne czyszczenie kompa podczas startu. Programik polecam wszystkim od początkujących do zaawansowanych testowałem go na bardzo wielu kompach i żadnego nie popsuł (działa tylko na Windowsie).
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- daf
Mam Firefoxa wersja 4.0.1. ,bardzo bym prosił o screeny:)
Ale tego Ccleanera też sprawdzę.
Ogólnie znowu trochę skoczyłem do przodu, a mianowicie z 8 na 5!
Głosować, głosować!
Ale tego Ccleanera też sprawdzę.
Ogólnie znowu trochę skoczyłem do przodu, a mianowicie z 8 na 5!
Głosować, głosować!
Trzym
Widok --> Paski narzędzi --> Pasek menu
Jeśli Firefox wygląda u Ciebie inaczej niż na screnach (nie ma przycisku 'Firefox' w lewym górnym rogu), to zrób:Widok --> Paski narzędzi --> Pasek menu