Myślę ,że jednak 21.Trzeba się wyspać przed jutrem.
Sesje w Bunkrze
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200

- Kontakt:
Re: Sesje w Bunkrze
Jak to będzie Earthdawn to masz u mnie bardzo duże piwo!:)
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- Jankoś

- Kontakt:
Bardzo fajna sesja.Dzięki wszystkim uczestnikom~!
Potwierdzam. Kawałek klasycznego RPGowania z coca-colą i Ryjkiem rozdającym suchary. Miło było przypomnieć sobie o istnieniu Earthdawna.
PS. Skoro tak dobrze nam idzie tej wielkanocy, kto prowadzi we wtorek?
PS. Skoro tak dobrze nam idzie tej wielkanocy, kto prowadzi we wtorek?
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
- Jankoś

- Kontakt:
Ja prowadzę na RPG-owej ,ale mam już skład poza tym grałeś już w to co prowadzę.
Witam wszystkich!
Część z Was mnie kojarzy, inni nie bardzo. Może mój nick ułatwi Wam rozpoznanie mnie (przyjamniej Ci, którzy byly na sylwestrze toporowym powinni mnie rozpoznawać).
Tak, nazywam się Adam Kwaczyński.
Piszę z dwóch powodów. Po pierwsze chciałbym podziękować tym, którzy umożliwiają mi uczestniczenie w różnych grach fabularnych - dzięki Hubert , dzięki Wisiu (za pamięć), dzięki wszystkim. Po drugie mam teraz baaaardzo dużo czasu więc polecam się na przyszłość oraz przyjmę każde zaproszenie na sesje z otwartymi rękoma.
Pozdrawiam!
Część z Was mnie kojarzy, inni nie bardzo. Może mój nick ułatwi Wam rozpoznanie mnie (przyjamniej Ci, którzy byly na sylwestrze toporowym powinni mnie rozpoznawać).
Tak, nazywam się Adam Kwaczyński.
Piszę z dwóch powodów. Po pierwsze chciałbym podziękować tym, którzy umożliwiają mi uczestniczenie w różnych grach fabularnych - dzięki Hubert , dzięki Wisiu (za pamięć), dzięki wszystkim. Po drugie mam teraz baaaardzo dużo czasu więc polecam się na przyszłość oraz przyjmę każde zaproszenie na sesje z otwartymi rękoma.
Pozdrawiam!
Zjechałem wreszcie na stałe do Rawy.
W związku z tym zamierzam nieco uaktywnić się RPGowo. Jeżeli, więc kroicie jakąś sesję, lub przydałaby wam się nowa osoba w drużynie to dajcie znać.
Od siebie natomiast ponawiam propozycję zagrania w Gasnące Słońca. Będzie to gładkie wprowadzenie w system, więc nie wymagać będzie właściwie żadnej wiedzy o systemie. Dla osób nie mających pojęcia czym GSy są: LINK DO OPISU SYSTEMU.
W związku z tym zamierzam nieco uaktywnić się RPGowo. Jeżeli, więc kroicie jakąś sesję, lub przydałaby wam się nowa osoba w drużynie to dajcie znać.
Od siebie natomiast ponawiam propozycję zagrania w Gasnące Słońca. Będzie to gładkie wprowadzenie w system, więc nie wymagać będzie właściwie żadnej wiedzy o systemie. Dla osób nie mających pojęcia czym GSy są: LINK DO OPISU SYSTEMU.
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
Ja też się piszę na jakie RPGi w przyszłym tygodniu.
I ja też zjeżdżam na 2 tyg. do Rawy, gdzie przeniosłem sobie pracę, dlatego z radością poerpeguję ile tylko się da
Zgłaszam akces na GS-y!
Zgłaszam akces na GS-y!
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
Mardock powiedział, że też może zagrać, więc brakuje nam jeszcze trzeciego i lecimy!
A tak swoją drogą, kiedy ktoś będzie w bunkrze? Tam są wszystkie podręczniki do GSów, a muszę przypomnieć sobie nieco mechanikę
A tak swoją drogą, kiedy ktoś będzie w bunkrze? Tam są wszystkie podręczniki do GSów, a muszę przypomnieć sobie nieco mechanikę
Kto gra w RPG, żyje podwójnie