Pyrkon 2011
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Pyrkon 2011
Pierwszy pod względem wielkości i drugi po Toporiadzie pod względem jakości konwent w Polsce .
Ktoś może ma się ochotę wybrać?
Na razie szykuje się ja i Rijel,ale będzie sporo znajomych na pewno,choćby Mochoccy.
Szczegóły na http://www.pyrkon.pl/2011/
Ktoś może ma się ochotę wybrać?
Na razie szykuje się ja i Rijel,ale będzie sporo znajomych na pewno,choćby Mochoccy.
Szczegóły na http://www.pyrkon.pl/2011/
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: Pyrkon 2011
Polemizowałbym z tym stwierdzeniemJankoś pisze:drugi po Toporiadzie pod względem jakości konwent w Polsce .
Mnie też w końcu do Poznania przywieje
- Jankoś
- Kontakt:
To ktoś inny jest drugi?Mag pisze:Polemizowałbym z tym stwierdzeniemJankoś pisze:drugi po Toporiadzie pod względem jakości konwent w Polsce .
A Avangarda?Jankoś pisze:To ktoś inny jest drugi?Mag pisze:Polemizowałbym z tym stwierdzeniemJankoś pisze:drugi po Toporiadzie pod względem jakości konwent w Polsce .
Zresztą Toporiada startuje w innej kategorii
jak co roku pewnie i my dotrzemy ? Jankoś masz już nocleg? w tym hoteliku co bylismy czy udalo ci sie w konwentowym?
- Jankoś
- Kontakt:
Kraszanie Pyrkon w tym roku odbywa się zupełnie gdzie indziej ,w samym centrum Poznania.
Jest jeden hotel konwentowy w którym nie ma już miejsc ,tak się składa ,że gdzieś pod koniec stycznia zarezerwowałem ostatni wolny pokój.
Natomiast w centrum na pewno nie będzie problemu ze znalezieniem noclegu.
Jest jeden hotel konwentowy w którym nie ma już miejsc ,tak się składa ,że gdzieś pod koniec stycznia zarezerwowałem ostatni wolny pokój.
Natomiast w centrum na pewno nie będzie problemu ze znalezieniem noclegu.
I po Pyrkonie, Jankosiu, może jakaś relacja ? Gratuluję drugiego (moralnie pierwszego!) miejsca na konkursie tolkienowskim!
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Nie wiem jak Jankoś, moja relacja zawisła już na moim Polterblogu: http://polter.pl/Mag_Mag-Pyrkon-na-pomaranczowo-b11200
Szkoda, że nie udało mi się was złapać, ale myślę, że to się da nadrobić na którymś kolejnym konwencie
Szkoda, że nie udało mi się was złapać, ale myślę, że to się da nadrobić na którymś kolejnym konwencie
- Duqlazul / Seweryn
- Zemsta neandertala
Pyrkon był świetny, co tu dużo kryć.
Fajna lokalizacja, niedaleko do sleepów.
A i udało mi sie złapać w tych nielicznych momentach, gdy Nurglinga widziałem, Jankosia ;p
Fajna lokalizacja, niedaleko do sleepów.
A i udało mi sie złapać w tych nielicznych momentach, gdy Nurglinga widziałem, Jankosia ;p
GG - 716146