Ponieważ Nowy rok zazwyczaj jest jakimś tam okresem rozliczeniowym, to i ja postanowiłem się trochę porozliczać i w tym pięknym nowym 2011 roku zdymisjonować siebie z roli administratora forum. Jest to podyktowane tym, że i tak od dawna niczym tu nie administruję, a forum zarządzają Hunter z Hotshotem. Niniejszym dziękuję im za zastąpienie mnie w sposób lepszy i bardziej profesjonalny. Wszystkim zaś użytkownikom Toporów dziękuje za stworzenie tak wspaniałej społeczności, która przerosła moje najśmielsze oczekiwania.
Wasz, od dziś,
Nie-admin
Noworoczne porządki
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Noworoczne porządki
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Re: Noworoczne porządki
Ponieważ trochę Cię znam nie będę próbował namawiać Cie na zmianę decyzji.
Wypada więc w tym miejscu podziękować za pomysł stworzenia rawskiego forum RPG-owego i realizację kolejnych jego odsłon. Gdyby nie to prawdopodobnie Topory w dzisiejszym kształcie by nie istniały,a na pewno byłoby nam dużo trudniej powstać.
Wypada więc w tym miejscu podziękować za pomysł stworzenia rawskiego forum RPG-owego i realizację kolejnych jego odsłon. Gdyby nie to prawdopodobnie Topory w dzisiejszym kształcie by nie istniały,a na pewno byłoby nam dużo trudniej powstać.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Czy to znaczy, że forum już nigdy spektakularnie nie padnie ?
Wszystkiego dobrego, były Adminie. Dzięki za wszystkie minione lata. Może być, że stworzyłeś najważniejsze i zniknąłeś, nim przestało być. Ukłony!
Wszystkiego dobrego, były Adminie. Dzięki za wszystkie minione lata. Może być, że stworzyłeś najważniejsze i zniknąłeś, nim przestało być. Ukłony!
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
Maćku nie rozumiem Twojej decyzji ale ją szanuje.
Wielkie dzięki za stworzenie tego FORUM!!!
Wielkie dzięki za stworzenie tego FORUM!!!
Nikt nie jest doskonały.
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
A czego tu nie rozumieć? Od dobrego roku palca nie przyłożyłem do zarządzania bądź funkcjonowania forum, to po co mam być adminem? Dla czerwonego pseudonimu na forum? Nie jest mi to potrzebne.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.