Święta z RPG
Święta z RPG
W święta wszyscy zjeżdżamy do Rawy. Czas ten jednak wykorzystujemy na odwiedzanie rodziny, oglądanie Kevina samego w domu itp. Wieczorami jednak nudzimy się. Dlatego proponuję wykorzystać bunkier i pograć gdy obowiązki świąteczne się już wyczerpią. Sesje takie zaczynały by się dość późno by każdy mógł wrócić ze spotkań rodzinnych, czyli około 21 - 23, trwałyby jakieś 3 - 4 godziny i oczywiście odbywały się w bunkrze.
Ja z chęcią poprowadzę jedną sesję, najpewniej w WFRP. Jankoś również zadeklarował chęć poprowadzenia dwóch sesji.
Czy są jakieś chętne osoby do udziału w inicjatywie? A może znajdą się jacyś chętni MG, którzy z chęcią poprowadziliby jakąś sesję?
Ja z chęcią poprowadzę jedną sesję, najpewniej w WFRP. Jankoś również zadeklarował chęć poprowadzenia dwóch sesji.
Czy są jakieś chętne osoby do udziału w inicjatywie? A może znajdą się jacyś chętni MG, którzy z chęcią poprowadziliby jakąś sesję?
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
Re: Święta z RPG
Jo!
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Maskaradę! Malkavianami!
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Bananie warto byłoby to już rozpisać na dni i systemy.
W Wigilię mógłbym poprowadzić Warhammera albo storyteling dziejący się w domu dziecka, ale to musiałby zebrać się skład ,który w to jeszcze nie grał. Przewidywany początek to 22 30.
W drugi dzień świąt podejmę kolejną (pewnie nieudaną ) próbę poprowadzenia L5K.
Początek o 20.
W tym drugim przypadku warto byłoby spotkać się z graczami wcześniej zrobić postacie itd.
Chętnych proszę o kontakt.
Proszę też Rijela o umieszczenie na fb informacji o świętach z RPG
Oczywiście jak już Banan się określi.
W Wigilię mógłbym poprowadzić Warhammera albo storyteling dziejący się w domu dziecka, ale to musiałby zebrać się skład ,który w to jeszcze nie grał. Przewidywany początek to 22 30.
W drugi dzień świąt podejmę kolejną (pewnie nieudaną ) próbę poprowadzenia L5K.
Początek o 20.
W tym drugim przypadku warto byłoby spotkać się z graczami wcześniej zrobić postacie itd.
Chętnych proszę o kontakt.
Proszę też Rijela o umieszczenie na fb informacji o świętach z RPG
Oczywiście jak już Banan się określi.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Chciałbym się na Jankosiową sesję zapisać wigilijną. Na 22.30 będę już pewnie w Rawie, z chęcią pyknę w eprega
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
- Jankoś
- Kontakt:
Świetnie.Jak się wyklaruje skład to dam znać w co gramy,wolałbym Storyteling.
Czy jest sens rozpisywać to jeśli woli w narodzie brak? Chciałem najpierw sprawdzić czy będą chętni do pogrania. Póki co dwie tylko osoby się odezwały.Jankoś pisze:Bananie warto byłoby to już rozpisać na dni i systemy.
Ale jeśli tak do tego podchodzimy, to ja mogę poprowadzić w pierwszy dzień świąt - WFRP, start - 22:00
Jęśli będziesz prowadził Warhammera w wigilię to ja z chęcią zagram.
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
- Jankoś
- Kontakt:
Wyszedłem za założenia ,że jeśli są konkretne terminy i systemy to ludzie bardziej mogą się określić.
Jak mnie chróbsko trochę odpuści to się wybiorę...natomiast nie dam rady jeszcze się określić dokładnie.
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!