Sąsiad
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Sąsiad
Piotrze życzę Ci literackiego nobla za "Potężne Prosiaki", co najmniej doktoratu i ugrania wylicytowanego szlema!!!
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: Sąsiad
Umowa z wydawcą jest na dwa lata. Śpiesz się!
wszystkiego najlepszego Sąsiedzie! Sławy, kobiet, pieniędzy! Dużo szalonych pomysłów i by nie opuszczała Cię odwaga do ich wykonywania, bez względu na ewentualne kompromitacje i skandale!
Jędrzej "Cadogan" Maciejczyk - Toporowy Przyjaciel
Najlepszego Sąsiedzie! Wszystkiego kwiatkowego!
Aby forum rosło w potęgę!
100 lat, 100 wykrzykników i 100 wydanych bestsellerów!!!
"Kładę laskę na to czy masz dysleksję, dysortografię, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się, bo napierdzielanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo!"
No, no, piękny jubileusz nie ma co, tylko pozazdrościć. Pełnia sił witalnych no i twórczych. Oczekujemy od MISTRZA czegoś wielkiego, niech MISTRZ sam zadecyduje co to ma być.
Niech żyje MISTRZ niech żyje!!! 100?, 150?, 200?, a może 1000? wygranych robrów.
Niech żyje MISTRZ niech żyje!!! 100?, 150?, 200?, a może 1000? wygranych robrów.
Nikt nie jest doskonały.
Very, very... thank you. All of you.
Przy okazji WIELKIE DZIĘKI wszystkim, którzy postanowili osobiście spędzić ze mną ten magiczny moment styku dekad. Było grubo.
Uznanie dla anonimowych twórców za: konfetti w garażu (z krzyżówek mojego ojca) oraz szczotkę do kibla w wazonie z kwiatami (wymiernie podniosła wizualne walory tej ozdoby).
Po tak opasłej imprezie nie może się obyć bez paru pytań: ktokolwiek wie, co stało się z moimi pendrive'ami (szczególnie białym Kingstonem) proszony jest o kontakt, bo niestety nie mogę ich znaleźć. Były przy komputerze. To sprawa ważna, bo znajdowały się na nich istotne dla mnie dane.
Z lodówki w magiczny sposób wyparowała jedna z czterech znajdujących się tam okolicznościowych monet (w różowawych pudełeczkach). O kontakt proszone są osoby wchodzące w interakcję z lodówką.
Jeszcze raz wielkie dzięki za przybycie Po liczbie pustych butelek stwierdzam, że to towarzystwo jest jak szarańcza w ostrym ciągu
Przy okazji WIELKIE DZIĘKI wszystkim, którzy postanowili osobiście spędzić ze mną ten magiczny moment styku dekad. Było grubo.
Uznanie dla anonimowych twórców za: konfetti w garażu (z krzyżówek mojego ojca) oraz szczotkę do kibla w wazonie z kwiatami (wymiernie podniosła wizualne walory tej ozdoby).
Po tak opasłej imprezie nie może się obyć bez paru pytań: ktokolwiek wie, co stało się z moimi pendrive'ami (szczególnie białym Kingstonem) proszony jest o kontakt, bo niestety nie mogę ich znaleźć. Były przy komputerze. To sprawa ważna, bo znajdowały się na nich istotne dla mnie dane.
Z lodówki w magiczny sposób wyparowała jedna z czterech znajdujących się tam okolicznościowych monet (w różowawych pudełeczkach). O kontakt proszone są osoby wchodzące w interakcję z lodówką.
Jeszcze raz wielkie dzięki za przybycie Po liczbie pustych butelek stwierdzam, że to towarzystwo jest jak szarańcza w ostrym ciągu
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Po tym poście pozostaję mi tylko ze smutkiem rzec "ołł meeeen"...
Najlepszego Panie Przewodniczący!
Najlepszego Panie Przewodniczący!
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."