Strona internetowa i spot wyborczy
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Re: Strona internetowa i spot wyborczy
Oj, nie udało się? Niemożliwe! Na darmo kupiłem wszystkim bezdomnym spod Biedronki po Białym Kielichu, żeby na Pana głosowali .
Tak serio, to które miejsce? Kto wygrał?
Tak serio, to które miejsce? Kto wygrał?
Jak bezdomnym to nie ma beki
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
- Tomasz Smok Wolski
- Polucja drwala
Widać nie wzyscy w Rawie znają się na Wartości Ludzkiej ;(
Czołem biję będąc w tak zacnym gronie RPG-owym.
Jeno trza mi uważać na ostrza coby się nie pozacinać.
Oj pohulamy My pohulamy, na Dzikich Polach i w krwi pohańca zamoczym Topory
Jeno trza mi uważać na ostrza coby się nie pozacinać.
Oj pohulamy My pohulamy, na Dzikich Polach i w krwi pohańca zamoczym Topory
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
To tak jak z Murzynami i Żydami... Współczujemy im, ale dowcipy o nich, choć okrutne, śmieszą nas. Tak samo jest w tym przypadku. Bo co może być gorszego od bezdomnego? Bezdomny czarnu... eee... Co ja miałem... No właśnie, to taki żarcik, Smoku . Nie bierz tego do siebie.
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Sadi ja nie współczuje żydom i Murzynom bo nie ma im czego współczuć, jedni mają kupę kasy, a drudzy wielkie kutasy, że tak pozwolę sobie po częstochowsku zarymować. A najgorszy to już jest ten Kravitz Lenny bo nie dość, że Żyd to i Murzyn więc ma parę milionów baksów i pałę, którą można zabić. The point is nie ma nic złego, smutnego ani upokarzającego w byciu żydem czy Murzynem, a my (Polacy) przyzwyczailiśmy się do tego, że są to określenia negatywne i nawet jak nie czujemy nienawiści do tych ludzi to nimi podświadomie gardzimy, zaprawdę nie wiem co gorsze. I nie piszę tego personalnie do Sadama, bo wiem, że on akurat nie ma ciągotek rasistowskich czy antysemickich, ale zauważam fakt. Z drugiej strony dowcipy o Żydach i Murzynach mnie śmieszą, tak samo jak dowcipy o Polakach, nawet te niepochlebne.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Tak żeby naświetlić ewentualne niejasności:
rozśmieszył mnie nie fakt rozdawania bezdomnym, ale brak możliwości zdyskontowania ich poparcia. Bezdomny nie ma stałego zameldowania czyli nie może głosować. Biały Kielich rozlał się na darmo, Sadamie
rozśmieszył mnie nie fakt rozdawania bezdomnym, ale brak możliwości zdyskontowania ich poparcia. Bezdomny nie ma stałego zameldowania czyli nie może głosować. Biały Kielich rozlał się na darmo, Sadamie
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
Oczywiście, że może głosować! Musi się tylko wcześniej zarejestrować.Sąsiad pisze:Tak żeby naświetlić ewentualne niejasności:
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Ten wysiłek kosztował by Sadama drugie wino na osobę:)
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Ufff... Dzięki Ryjku, w końcu ktoś stanął w mojej obronie . Tak to jest, jak się prawnicy zaczną kłócić . Sam bym z tego nie wybrnął .
Ślimaku, w ogóle to wiem jak jest z innymi nacjami i rasami. Ja to wiem, Ty to wiesz, ale może nie wszyscy w tym kraju. Nie współczuję im z racji tego kim są, ale właśnie jak są postrzegani, a przez to niejednokrotnie dyskryminowani (czasami można oberwać za "żydowskie" nazwisko). Nie tylko w Polsce, ale i na całym świecie kierowana jest w ich stronę masa nienawiści (do wora można również wrzucić homoseksualistów). Do jednych, drugich ani trzecich nic nie mam, bo żadnego osobiście nie poznałem, ani nawet nie rozmawiałem (a nie, przepraszam, znam paru gejów ). Mówię tylko, że należy im współczuć sytuacji w jakiej czasami, nie zawsze, się znajdują. Mają bardziej pod górkę, nie da się ukryć.
A za rok przerzucę się z bezdomnych na lumpków spod Zagłoby, taniej wyjdzie. Dzięki za uświadomienie ! Przynajmniej zrobiłem dobry uczynek napajając spragnionych .
W sumie temat już jest nieaktualny - nie mogło się obyć bez małego offtopa .
Ślimaku, w ogóle to wiem jak jest z innymi nacjami i rasami. Ja to wiem, Ty to wiesz, ale może nie wszyscy w tym kraju. Nie współczuję im z racji tego kim są, ale właśnie jak są postrzegani, a przez to niejednokrotnie dyskryminowani (czasami można oberwać za "żydowskie" nazwisko). Nie tylko w Polsce, ale i na całym świecie kierowana jest w ich stronę masa nienawiści (do wora można również wrzucić homoseksualistów). Do jednych, drugich ani trzecich nic nie mam, bo żadnego osobiście nie poznałem, ani nawet nie rozmawiałem (a nie, przepraszam, znam paru gejów ). Mówię tylko, że należy im współczuć sytuacji w jakiej czasami, nie zawsze, się znajdują. Mają bardziej pod górkę, nie da się ukryć.
A za rok przerzucę się z bezdomnych na lumpków spod Zagłoby, taniej wyjdzie. Dzięki za uświadomienie ! Przynajmniej zrobiłem dobry uczynek napajając spragnionych .
W sumie temat już jest nieaktualny - nie mogło się obyć bez małego offtopa .
O, a tu mnie zaskoczyłeś. Czyli będzie dołączony do jakiejś dodatkowej listy? A okręg jaki, do wyboru?Rijel pisze:Oczywiście, że może głosować! Musi się tylko wcześniej zarejestrować.
Prawo poszło do przodu, jak widzę