Zdjęcia prosimy wrzucać na toporowego FTP :]
Re: Zdjęcia prosimy wrzucać na toporowego FTP :]
Tak, tak, tak ... Tylko, że zauważyłem, że po 15 minutach przesłały mi się 3 zdjęcia z... 211 Jak dacie mi kilka tygodni to może wrzucę wszystkie... Chyba, że jakimś cudem dorwę szybsze łącze... W każdym razie się wrzucają i jeszcze trochę wrzucać będą...
EDIT: Chyba, że ktoś ode mnie weźmie płytkę i wrzuci do sieci... To może być trochę szybsza metoda...
EDIT 2: #$%^@%$@#$#@$@#... Jeśli nie znajdę lepszego łącza, to chyba nigdy nie wrzucę... Odcięło, pieprzło, trzeba zaczynać od nowa... Jak się uda to spróbuję od kumpla wrzucić, ale nie obiecuję... Na pewno zdjęcia będą na Picasie i linka nie omieszkam podać...
EDIT: Chyba, że ktoś ode mnie weźmie płytkę i wrzuci do sieci... To może być trochę szybsza metoda...
EDIT 2: #$%^@%$@#$#@$@#... Jeśli nie znajdę lepszego łącza, to chyba nigdy nie wrzucę... Odcięło, pieprzło, trzeba zaczynać od nowa... Jak się uda to spróbuję od kumpla wrzucić, ale nie obiecuję... Na pewno zdjęcia będą na Picasie i linka nie omieszkam podać...
- Hotshot
- Postrach tajgi
- Kontakt:
zawsze można ściągnąć darmowy program Picasa i hurtem zmniejszyć rozdzielczość zdjęć do np 1024 czy nawet mniejsze, a tym samy zmniejszyć ich wagę i wrzucić takie "do oglądania", a jak ktoś będzie sobie chciał wywołać jakieś i będzie potrzebował w wyższej rozdzielczości to może zawsze poprosić autora.
Hotshot Biały
A o tym nie pomyślałem... No, ale ja jestem komputerowo upośledzony... Jutro spróbuję
Kilka filmików z tańców i kilka zdjęć ode mnie na ftp.
Liczba graczy. Nie ilość. Na mój ogon! <><
Dzięki Rybciu kochana za filmiki! Popatrzeć na siebie pląsającego z imć Michałem a później na minę jego żony... Bezcenne
Jędrzej "Cadogan" Maciejczyk - Toporowy Przyjaciel
Wrzucone kilka zdjęć na ftp-a. podgląd ich tutaj: http://picasaweb.google.com/maczewski/Topo2010#
Żałuję, że nie wpadłam na to wcześniej, byłoby więcej takich filmików.Cadogan pisze:Dzięki Rybciu kochana za filmiki! Popatrzeć na siebie pląsającego z imć Michałem a później na minę jego żony... Bezcenne
Nie byłam pewna jak to się nagrało, ale wyszło w miarę przyzwoicie. Są dwa momenty rozbrajające - radośnie pląsający imć Mochocki i Jankoś śpiewający dla mnie piosenkę (btw, jednego filmiku ze śpiewającym Jankosiem nie ma, bo występują w nim słowa niecenzuralne ;D).
Liczba graczy. Nie ilość. Na mój ogon! <><
Czy będę mógł wykorzystać w relacji część zdjęć? Oczywiście z linkiem do galerii toporowej.
5 minut planowania oszczędza 2 godziny pracy
Musisz rozmawiac ze skarbnikiem toporowym, najlepiej na osobnosci
Oczywiście wyrażam zgodę pod jednym warunkiem: na wszystkich konwentach będziesz sławił imię Wielkiego Skarbnika ToporowegoHunter pisze:Musisz rozmawiac ze skarbnikiem toporowym, najlepiej na osobnosci
Nikt nie jest doskonały.