Siekieriada - wrażenia
Re: Siekieriada - wrażenia
No to nagranie jest nie do skomentowania. Jesteście wszyscy nienormalnie nienormalni!!!
Podpisy są fajne, więc mam i ja.
Jankesie, żeby dołączyć do FGK wystarczy krzyknąć "FGK tora tora tora!"
la la la alko-ninja!
Pamiętajcie, 80% polskiej młodzieży przynajmniej raz w tygodniu dostaje amfetaminę od koordynatora !
Kakuni nie było w Kaleniu, ale szybko złapał klimat z opowieści. Cytuję jego słowa "Front nie śpi, front gnoi " Oj, boję się co będzie na Topo...
A wrażenia? Super, świetnie, cudnie, itd. Miałam możliwość posmakować jak wyglądała niegdyś Toporiada w Kaleniu i przyznam, że jest to niebiański smak!
Dziękuje Koordynatorowi-owi-owi-owi za poświęcenie czasu na przygotowanie Siekieriady, bo wyszła z tego naprawdę świetna impreza
Podziękowania również należą się dla osób koszących trawę, zbijających stoły, rozstawiających namioty, robiących zakupy, przeprowadzających punkty programu, itd. bo dzięki pracy wielu osób powstał tak cudowny twór jak Siekieriada
Jak miło było przyjechać na gotowe i martwić się co najwyżej o transport po browary .
Nie należy zapomnieć również o podziękowaniu dla osoby (Pani Ula?) która przygotowała pysznego kurczaka, wprost rozpływającego się w ustach ! Na nasze zhohorzone żołądki to było coś wspaniałego !!
Coś jeszcze miałam wspomnieć... no nic, jak mi się przypomni to dopiszę
Kakuni nie było w Kaleniu, ale szybko złapał klimat z opowieści. Cytuję jego słowa "Front nie śpi, front gnoi " Oj, boję się co będzie na Topo...
A wrażenia? Super, świetnie, cudnie, itd. Miałam możliwość posmakować jak wyglądała niegdyś Toporiada w Kaleniu i przyznam, że jest to niebiański smak!
Dziękuje Koordynatorowi-owi-owi-owi za poświęcenie czasu na przygotowanie Siekieriady, bo wyszła z tego naprawdę świetna impreza
Podziękowania również należą się dla osób koszących trawę, zbijających stoły, rozstawiających namioty, robiących zakupy, przeprowadzających punkty programu, itd. bo dzięki pracy wielu osób powstał tak cudowny twór jak Siekieriada
Jak miło było przyjechać na gotowe i martwić się co najwyżej o transport po browary .
Nie należy zapomnieć również o podziękowaniu dla osoby (Pani Ula?) która przygotowała pysznego kurczaka, wprost rozpływającego się w ustach ! Na nasze zhohorzone żołądki to było coś wspaniałego !!
Coś jeszcze miałam wspomnieć... no nic, jak mi się przypomni to dopiszę
Przekazałem sporo zdjęć Jankosiowi, ale co z nimi zrobił to nie wiem.
Nikt nie jest doskonały.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Przed chwilą wysłałem.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Nie będzie koordynator pluł nam w twarz!
Mały cytat, gdzie miałem przysłowiowy koniec:
- Tak, tak naprawdę jest wielkim zielonym dmuchanym słoniem!
-...a tego nie wiedziałem...
Po krótce- dzięki za Siekieriadę. Z osobistych podziękowań wielkie propsy dla rodziny maczetich.
Do zobaczenia na Topo.
Mały cytat, gdzie miałem przysłowiowy koniec:
- Tak, tak naprawdę jest wielkim zielonym dmuchanym słoniem!
-...a tego nie wiedziałem...
Po krótce- dzięki za Siekieriadę. Z osobistych podziękowań wielkie propsy dla rodziny maczetich.
Do zobaczenia na Topo.