Miss Toporiady 2010
Re: Miss Toporiady 2010
K....... ej to ma być RPG Konwent.
Moim zdaniem żadne wybieranie MISS nie wchodzi w grę. Zawsze jest mase punktów programu gdzie ludzie coś przedstawiają, tam mało osób chodzi, a coś takiego taki konkurs jeszcze bardziej odciągnie osoby od punktów programu.
Wybory MISS zróbcie na Siekieriadzie.
Ja jestem na NIE.
p.s. i tak każdy by wybrał Ryjka.
Moim zdaniem żadne wybieranie MISS nie wchodzi w grę. Zawsze jest mase punktów programu gdzie ludzie coś przedstawiają, tam mało osób chodzi, a coś takiego taki konkurs jeszcze bardziej odciągnie osoby od punktów programu.
Wybory MISS zróbcie na Siekieriadzie.
Ja jestem na NIE.
p.s. i tak każdy by wybrał Ryjka.
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Nawet nie zamierzam tego czytać, dla mnie jest to pomysł ze wszech miar CHUJOWY, nie chcę nawet wiedzieć kto to wymyślił, ani kto to popiera, aby ci ludzie nie stracili u mnie jakiejkolwiek reputacji do zera. Następnym etapem powinien być chyba konkurs robienia gały. Ja się na to absolutnie nie zgadzam i nie zamierzam firmować takiego gówna swoim nazwiskiem, ze wszelkimi konsekwencjami łącznie z pierdolniecięm tego wszystkiego w diabły. Nie, Hubercie, ja nie żartuję. ŻENADA.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Więc może jednak moja wiara w ludzi nie upadnie doszczętnie...
Wydawało mi się, że forma ankiety, wyolbrzymiony pierwszy post Huberta, moje wstawki o szowinizmie są dość jednoznaczne. Przede wszystkim wydawało mi się, że mimo iż część z nas widzi się rzadko, to jednak wiemy, czego można się po sobie spodziewać. Nie wiem, czego to efekt, pracy na etacie, wielkiej odpowiedzialności i powagi jaka się w co niektórych ujawniła, rodziny, wieku, ale naprawdę odnoszę wrażenie, że nie rozpoznalibyście żartu nawet, gdyby Was przysłowiowo kopnął w... . W pełni rozumiem, że ten pomysł może się nie podobać i nie śmieszyć, ale to co czytam delikatnie mówiąc dziwi mnie. Czy tak dorośli i podkreślam odpowiedzialni ludzie zapomnieli o czymś takim jak kultura, polot? Nie potraficie wypowiedzieć się z mniejszą dawką emocji? Nie czujecie, że Wasza reakcja jest trochę nie przystająca do rangi "problemu"? Rozluźnijcie trochę to w co miałby Was kopać ten wspomniany wcześniej "żart".
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Ja chcę Miss Mokrego Podkoszulka! Bez tego nie ma Toporiady!
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".
<szary po glebokim namysle wylonil sie niepewnie ze swojej pieczary, by ten jeden raz dac glos w tej jakze waznej sprawie, popierajac Sąsiada>
- Człowiek-Namiot
- Ciupozka ch... zbója
- Kontakt:
...a ponadto uważam, że Walne Zgromadzenie powinno podjąć pod rozwagę wprowadzenie parytetów.
Człowiek Namiot pie***li zasady!
I nie jest frajerem!
I nie jest frajerem!
Rijel, w pełni się zgadzam. Ja, prawdę mówiąc, gdy zobaczyłam ten temat, a zwłaszcza formę ankiety, to się szczerze uśmiałam. Nawet nie sądziłam, że ten konkurs tak do końca serio chcecie robić. Burza, która się tu rozpętała jest co najmniej zaskakująca i, jak napisaleś, zupełnie nieadekwatna do rangi problemu...
Wszyscy mamy źle w głowach...
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Amen.Jankes pisze:Więcej luzu Panowie i Panie.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!