Miss Toporiady 2010
Re: Miss Toporiady 2010
Kraaa...kraaa...kraaa...Tak mi się czyta Wasze posty drogie Panie.
Pomysł dobry, śmieszny, więc nie wiem o co tyle szumu.
"Albo się umie bawić albo się nie umie bawić, a jak się nie umie to niech się nie zaczyna"
Pomysł dobry, śmieszny, więc nie wiem o co tyle szumu.
"Albo się umie bawić albo się nie umie bawić, a jak się nie umie to niech się nie zaczyna"
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Najwyraźniej inaczej pojmujemy zabawę w tym przypadku. To faktycznie, lepiej nie będę zaczynać zabawy w ogóle. Nie tylko panie wyraziły swoją dezaprobatę. Więc to nie jest tylko nasze widzimisię.
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Z drugiej strony nie tylko Panom się pomysł podoba.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Chociaż pomysł mi się bardzo podoba, jestem niepoprawnym feministą i opowiadam się po stronie walczących kobiet. Badi i Shila jestem z wami !!!. Precz z męskim szowinizmem w wydaniu zniewieściałych lubieżników.
Miss mokrego podkoszulka wam się zachciało.
Miss mokrego podkoszulka wam się zachciało.
Nikt nie jest doskonały.
na początku byłam tym pomysłem co najmniej oburzona,ale hmm dlaczego nie. Jeśli będzie to zorganizowane w fajny, śmieszny sposób i nie będzie miało na celu wystawienia kobiety jako obiekt seksualny to jestem w stanie nawet zająć się tą częścią programu
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Można dodać do tego elementy odgrywania postaci, scenki, jakiś konkurs z pytaniami czy coś tam i było by może lepiej, natomiast w pierwotnej ryjkowej formie - nie. Żal. Na miejscu naszych dziewczyn faktycznie byłbym trochę zażenowany. Pomysł chybiony. Nie ma co na siłę robić punktów programu i zapychaczy czasu.
^sadam pisze:Można dodać do tego elementy odgrywania postaci, scenki, jakiś konkurs z pytaniami czy coś tam i było by może lepiej, natomiast w pierwotnej ryjkowej formie - nie. Żal. Na miejscu naszych dziewczyn faktycznie byłbym trochę zażenowany. Pomysł chybiony. Nie ma co na siłę robić punktów programu i zapychaczy czasu.
To jest żal...
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Zróbmy konkurs na królową RPG. Tu się mogę zgodzić.
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
A kryterium będzie...Olynka Badi pisze:Zróbmy konkurs na królową RPG.
"Kiedyś obudzicie się ze zdziwieniem, że dymają was z każdej strony na zmiany. Raz dobre, raz lepsze".