To jest dobry pomysł bo przynajmniej nie byłoby pewne ,że Rijel wygra!!!Człowiek-Namiot pisze:Pomysł niezły, ale mam lepszy: Miss Mokrego Podkoszulka
Żartuję oczywiście żeby nikt się nie oburzył
Tak serio: brawo Grzybek!!! brawo Paula!!!
To jest dobry pomysł bo przynajmniej nie byłoby pewne ,że Rijel wygra!!!Człowiek-Namiot pisze:Pomysł niezły, ale mam lepszy: Miss Mokrego Podkoszulka
Ja tylko napisalem posta :qRijel pisze:Ja się tym na pewno zajmował nie będę, Anhelius - droga wolna .Anhelius pisze:Skoro będzie konkurs na Miss, to czemu ma nie być konkursu na Mistera Toporiady i dzięki temu by powstała Para Toporiady
I Mistera Mokrych SlipkówCzłowiek-Namiot pisze:Pomysł niezły, ale mam lepszy: Miss Mokrego Podkoszulka
Człowiek-Namiot pisze:Pomysł niezły, ale mam lepszy: Miss Mokrego Podkoszulka
Jak macie potrzebę pooceniać sobie koleżanki wedle jakichś tam kategorii, to może wyskoczcie razem na plażę, nad zalew, do lasu, nad rzekę, whatever... Ale na Toporiadzie? Jeszcze tylko rewii mody najnowszej brakuje. Ile tam będzie kobiet spoza Toporów? Raczej niespecjalnie dużo, to czemu akurat na Toporiadzie musicie sobie Miss wyłaniać?Rijel pisze:Uczestniczką konkursu byłaby każda z konwentowiczek, a udział nie wymagałby od niej żadnego nakładu pracy.
No właśnie, brat, miałam o to pytać...Kraszan pisze:przepraszam że wtrancam sie tutej ale zapomniałem dopisać do mojej propozycji że fundowana nagroda jest biletem w 1 - słownie jedną stronę. Dziękuję za uwagę kłóćta sie dali