Plakat i program Toporiady 2010
Re: Plakat i program Toporiady 2010
Bardzo gustowny plakat:D Moim zdanie jest wszystko tak jak powinno być:D Bardzo mi się podoba
"Jeśli niezależność poglądów jest zła to jestem zły"
Bo ty na Toporiadzie nie byłeś, to ci się podoba i uważasz, że pasuje... I owszem ładny jest, ale zgodzę się z Prozaciem, że ten plakat mógłby reklamować niemal każdy konwent... Ale moim zdaniem się nie sugerujcie, bo ja się nie znam
A ty obiedzie... znaczy elfie... znaczy Tristan... nie obnoś się tak z tą swoją elfowatością, bo ja wiem gdzie mieszkasz i możesz mieć nieoczekiwaną wizytę Goblinów przed Toporiadą
A ty obiedzie... znaczy elfie... znaczy Tristan... nie obnoś się tak z tą swoją elfowatością, bo ja wiem gdzie mieszkasz i możesz mieć nieoczekiwaną wizytę Goblinów przed Toporiadą
Powiało groząMag pisze:A ty obiedzie... znaczy elfie... znaczy Tristan... nie obnoś się tak z tą swoją elfowatością, bo ja wiem gdzie mieszkasz i możesz mieć nieoczekiwaną wizytę Goblinów przed Toporiadą
"Jeśli niezależność poglądów jest zła to jestem zły"
Milczeć tam! Wyznacznikiem elfości tutaj jestem ja, więc nie marudzić!
Prozać niestety ma rację. Choć plakat ładny, to raczej bezpłciowy.Mag pisze:zgodzę się z Prozaciem
Wiem, że teraz to już za późno i prawdopodobnie mogę wszystkich pocałować w D za to, że nic do tej pory nie zrobiłem ale po wczorajszej rozmowie z prezesem doszedłem do wniosku, że nie zaszkodzi czegoś wysmażyć. Poza tym: lepiej późno niż wcale Zrobiona na szybkości, jeszcze ciepła propozycja:
Niestety dopiero pod koniec uświadomiłem sobie, że nie ma tu miejsca za bardzo na jakieś tekst
Niestety dopiero pod koniec uświadomiłem sobie, że nie ma tu miejsca za bardzo na jakieś tekst
- daf
- Conan™ Seria Limitowana
Ty kur*wa Gerber ten plakat jest przezajebisty!! Poprzedni jest niezły, ale w sumie trochę kradziony, a Twój jest oryginalny od pierwszej do ost kreski, pasuje w klimacie rpgowym i jest mocna jazda promująca Toporów, stary jestem w h*j za Twoim plakatem!
Już nic się nie da zrobić z tym plakatem, klamka zapadła?
Już nic się nie da zrobić z tym plakatem, klamka zapadła?
- Olynka Badi
- Katowski No. 666
Gerber mnie Twój plakat zachwycił Toporowością Ale rzeczywiście jak da się na niego tekst to zburzy porządek i ten prosty przekaz. Ale chciałabym właśnie, by taki plakat z Toporiady wisiał nad moim łóżkiem!
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."