prawdopodobnie będę;)Wiedźma(Gobliny) pisze:buuu.. nie no Sonia na pewno dasz radę
Gobliniada II
Re: Gobliniada II
Było... Goblinowo! Więcej takich spotkań .
PS. Jeśli ktoś znalazł po piątkowej działce mój kubek Toporiada 2007 będę bardzo wdzięczny za jego oddanie .
PS. Jeśli ktoś znalazł po piątkowej działce mój kubek Toporiada 2007 będę bardzo wdzięczny za jego oddanie .
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
To ja jeszcze tu oficjalnie podziękuję Goblinom za świetną imprezę... Zarówno w piątek jak i w sobotę... Elfowi też się podobało, co akurat tutaj mógłby wyrazić osobiście, no ale trudno... Zdjęcia zarówno z piątku jak i z soboty wrzucę gdzieś jak tylko dorwę się do łącza, które nie wybuchnie przy próbie wgrywania...
-
- Cuś na kształt tasaka
- Kontakt:
Bardzo dziękuję za fajną zabawę wszystkim gościom, dzięki Wam było super. A gdyby było Was więcej, byłoby pewnie więcej super, ale to temat na inną rozmowę... i inną Gobliniadę, rzecz jasna. Koniec roku już za niecałe dwa miesiące, więc i przyszłoroczna Gobliniada powoli zaczyna się zbliżać, a w mojej głowie już zaczyna coś kiełkować o jej organizacji (wyraźny objaw pustki w tejże głowie)...
No ale nie wyprzedzajmy faktów, najpierw trzeba się pozwolić trochę wykazać Toporom. Do zobaczenia w sierpniu tym, których widziałem jeszcze wczoraj, i tym, których nie widziałem.
No ale nie wyprzedzajmy faktów, najpierw trzeba się pozwolić trochę wykazać Toporom. Do zobaczenia w sierpniu tym, których widziałem jeszcze wczoraj, i tym, których nie widziałem.
Wódki nie pijam, ja nią duszę dezynfekuję!
Mag nie wyprzedzaj faktówMag pisze:Elfowi też się podobało, co akurat tutaj mógłby wyrazić osobiście, no ale trudno...
A teraz konkretnie Mag ma racje Podobało mi się nawet bardzo Wielkie dzięki za wszystko, a przede wszystkim za to że mogłem wrócić do domu w jednym kawałku i parą uszu
"Jeśli niezależność poglądów jest zła to jestem zły"
Dzięki za zaproszenie
Było świetnie.
I dziękuję Sunshine'owi za nocleg
Było świetnie.
I dziękuję Sunshine'owi za nocleg