Kilka słów odemnie:
Zacznę od ogólnych wrażeń związanych z konwentem. Było super! Organizacja nie pozostawiała praktycznie nic do życzenia, prócz paru obsów, których nie da się jednak uniknąć. Teraz może przejdę do poszczególnych punktów programu:
LARP: Myślę, że się udał (tak wnioskuje po opiniach osób grających). Przy okazji serdeczne podziękowania dla larpowych Misiów Gry, "mojego" pocztu (K8 - knight) i dla koordynatora tego całego czwartowego bajzlu - Sleem'a.
Tatarski konkurs talentów - Także udany, jak już pisał Sąsiad, poziom przerósł nasze najśmielsze oczekiwania i tutaj jeszcze raz czapki z głów dla Cinka i Haruka. Byliście genialni! Przy tej okazji mogę przeprosić za jednego z "członków" komisji. Cóż, taka jego rola.
Deadland's: W piątek myślę, że było bardzo udanie, w sobotę trochę gorzej, przez niestety też moją słabszą dyspozycje. Chciałem podziękować wszystkim graczom, czyli Sekretowi, Sadamowi, Sknerusowi, Avril, Julkowi, Jankowi i Żuczkowi. Miło mi, że jeden z wyróżnionych w konkursie o Złote Topry dla najlepszego gracza (czytaj - Sknerus) bral udział także w mojej sesji. Należało Ci się, Luigi!
A teraz podziękowania osoobne:
- Organizatorzy: za znakomitą współpracę i ogólny efekt dzieła Toporiada 2008. Dzięki!
- Prozac: Za "Dzieci Kukurydzy" i "tą co grała w dwójce".

Było zajebiście!
- Little: za bezbłędne dowodzenie komisją na konkursie.
- Chaosom: za koncert na którym nie byłem.

Ale znam Wasze możliwości z tarasu nas Zalewem, więc wiem, że było dobrze.
I na koniec wszystkim uczestnikom, których miałem okazję poznać na tego rocznej TPR. Do zobaczenia za rok!