Toporowe punkty programu
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Toporowe punkty programu
Na razie zbieramy punkty programu ,które chcą zrealizować na konwencie członkowie Toporów. Czekamy na propozycję.
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Re: Toporowe punkty programu
* Konkurs Zombietyczny
* prelekcja: Sprawność opowiadania; czyli dlaczego niektóre filmy ogląda się lepiej niż inne i jak to się ma do "reżyserowania" sesji. Postaram się do tego o konkretniejszy opis niż powyższy
* prelekcja: Sprawność opowiadania; czyli dlaczego niektóre filmy ogląda się lepiej niż inne i jak to się ma do "reżyserowania" sesji. Postaram się do tego o konkretniejszy opis niż powyższy
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
Cyberpunk 2010
Prelekcja multimedialna, prezentująca wybrane, widowiskowe technologie jakimi dysponujemy już dziś a jakie nie śniły się twórcom CP2020. Czyli SF które mamy już dzisiaj, tu i teraz. Dużo filmików, trochę gadania
Prelekcja multimedialna, prezentująca wybrane, widowiskowe technologie jakimi dysponujemy już dziś a jakie nie śniły się twórcom CP2020. Czyli SF które mamy już dzisiaj, tu i teraz. Dużo filmików, trochę gadania
Mateusz "Craven" Wielgosz
PRZYJACIEL TOPORÓW
PRZYJACIEL TOPORÓW
- Ślimak
- Conan™ Seria Limitowana
- Kontakt:
Konkurs pieśni krasnoludzkiej.
Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.
Prezentacja Wolsunga - chyba że Kuźnia kogoś wyśle
+
Jeśli szefy wyrażą zainteresowanie prelka o L5k (w zeszłym roku cieszyła się powodzeniem)
+
Jeśli szefy wyrażą zainteresowanie prelka o L5k (w zeszłym roku cieszyła się powodzeniem)
5 minut planowania oszczędza 2 godziny pracy
Ze mnie żaden Topór, ale jako obecny mistrz Toporiady chętnie poprowadzę turniej Jungle Speeda/Prawa Dżungli, mam nawet własny sprzęt... Chcę też wymyślić Prawo Dżungli Dla Jeszcze Bardziej Hardkorowych Graczy, ale na razie nie mam pomysłu, więc nie przywiązujcie się do tematu...
- Jankoś
- Kontakt:
Konkurs narracyjny
Konkurs monastyrowy
Prelekcja robiona z jeszcze jedną osobą na temat starych i zapomniawnych systemów RPG
Konkurs dotyczący twórczości Jacka Piekary ze szczególnym naciskiem na książki o Mordimerze
Konkurs monastyrowy
Prelekcja robiona z jeszcze jedną osobą na temat starych i zapomniawnych systemów RPG
Konkurs dotyczący twórczości Jacka Piekary ze szczególnym naciskiem na książki o Mordimerze
... totem można łapać tylko zębami ...Chcę też wymyślić Prawo Dżungli Dla Jeszcze Bardziej Hardkorowych Graczy
Ostatnio zmieniony 12 cze 2010, 11:06 przez Nurgling, łącznie zmieniany 1 raz.
5 minut planowania oszczędza 2 godziny pracy
- Jankoś
- Kontakt:
Prelekcja o L5K to dobra idea.Wolsung również.Nurgling pisze:Prezentacja Wolsunga - chyba że Kuźnia kogoś wyśle
+
- Tomasz Smok Wolski
- Polucja drwala
Nurgling nie zębami.
Oj musze to napisać bo aż boki zrwam.
Gracze są nadzy stoją do siebie tyłem i w odpowiedniej chwili siadają na totem. ))))
Wiecie kto wygrywa
Oj musze to napisać bo aż boki zrwam.
Gracze są nadzy stoją do siebie tyłem i w odpowiedniej chwili siadają na totem. ))))
Wiecie kto wygrywa
Czołem biję będąc w tak zacnym gronie RPG-owym.
Jeno trza mi uważać na ostrza coby się nie pozacinać.
Oj pohulamy My pohulamy, na Dzikich Polach i w krwi pohańca zamoczym Topory
Jeno trza mi uważać na ostrza coby się nie pozacinać.
Oj pohulamy My pohulamy, na Dzikich Polach i w krwi pohańca zamoczym Topory