Gobliniada II
Re: Gobliniada II
1-2. Shila + Os. Tow. - sobota 19 czerwca
3. Konrad Michał Kacprzak - piątek 18 czerwca, sobota 19 czerwca
4. Mag + 1 Os. sobota 19 czerwca
5. Sonia- 18, 19 czerwca
6.Jankoś - 19 czerwca
7.Prozac - 18-19.06
3. Konrad Michał Kacprzak - piątek 18 czerwca, sobota 19 czerwca
4. Mag + 1 Os. sobota 19 czerwca
5. Sonia- 18, 19 czerwca
6.Jankoś - 19 czerwca
7.Prozac - 18-19.06
Wasze płyty? Sru, kurwa, klozet.
EDIT: Mag będzie sam a jedna osoba chciałaby zabrać kogoś ze sobą wziąć, pytanie jest czy zamierzacie zarezerwować cały lokal czy będzie mógł się wepchnąć i się dołączyć? Bo on niestety nie jest na forum zarejestrowany...
-
- Hamierykański tomahawek
Mag spokojnie, zmieści się
Powitać
Ten ktoś o kim piszę Mag to Ja.
Chciałem sobie wpaść się zorientować o co w tym wszystkim chodzi itp.
Wybieram się też na konwent
PS:
Mag Was tak promuje że jakoś nie mam innego wyboru Musze się sam przekonać
Ten ktoś o kim piszę Mag to Ja.
Chciałem sobie wpaść się zorientować o co w tym wszystkim chodzi itp.
Wybieram się też na konwent
PS:
Mag Was tak promuje że jakoś nie mam innego wyboru Musze się sam przekonać
"Jeśli niezależność poglądów jest zła to jestem zły"
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Witamy i zapraszamy!
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej!
Jak będzie trzeba to go za uszy przyciągne, aż zacznie elfa przypominać ... A przy okazji przywiozę świeże, młodę mięso na Toporiadę
- Jankoś
- Boski Arcyrozjebca +k1200
- Kontakt:
Przy okazji dzięki Magu ,za promowanie i to tak skuteczne Toporiadi Gobliniady.
Cytrynówka Cię nie ominie z tej okazji:)
"Rava urbs mea,societas "Secures" vita mea"
Czy ja bym mogła prosić na PW numer telefonu do kogoś z Goblinów?
Nie wiem o której w sobotę będę mogła dołączyć, nie wiem gdzie będziecie, bo mam nadzieję, że o 17 (bo jest napisane że o 17 się kończy w Przechyłach Gobliniada) się nie rozchodzicie do domów tylko będzie jakaś kontynuacja? Chyba, że wtedy jest definitywny koniec, to ja sobie jakoś wszystko zreorganizuję
Nie wiem o której w sobotę będę mogła dołączyć, nie wiem gdzie będziecie, bo mam nadzieję, że o 17 (bo jest napisane że o 17 się kończy w Przechyłach Gobliniada) się nie rozchodzicie do domów tylko będzie jakaś kontynuacja? Chyba, że wtedy jest definitywny koniec, to ja sobie jakoś wszystko zreorganizuję
No ja myślę... Bo następnym razem swoje obowiązki wobec pracodawcy będę wypełniał sumiennie i bez patrzenia przez palce . I wy już dobrze wiecie o co chodzi ... No ale schodzę z tematu Gobliniady więc ja sobie poproszę: jakbyście mogli jakąś mapkę sytuacujną, ale w miarę szczegółową (na tyle, na ile środki pozwolą) z zaznaczonym miejscem i sposobem dojazdu na ognisko w piątek zamieścili, bo ja się nie deklaruję, ale jakbym jednak miał czas to bym chętnie wpadł...Jankoś pisze:Przy okazji dzięki Magu ,za promowanie i to tak skuteczne Toporiadi Gobliniady.
-
- Hamierykański tomahawek
http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Wars ... 19e8&sId2=
mapka dojazdu/dojścia do działki (punkt C zaznacza położenie sklepu,punkt A działki, punkt B wiaduktu pod którym jest przystanek)
http://img215.imageshack.us/i/jadwisin.jpg/
zmotoryzowanym polecam droge nr.61 W-wa - Suwałki. Gościom z południa Warszawy może bardziej pasować 631.
Niezmotoryzowanym pozostają autobusy kursujące po trasie 61 do Pułtuska bądz Serocka
Zacząć wysiadać (tzn ruszyć 4 litery, ubrać plecak i ruszyć prosić kierowce żeby troche wyhamował) należy po minięciu przystanku "Borowa Góra" wysiadamy na przystanku "Jadwisin"
Do mnie numer na kmórkę 602502003
w Sobotę o 17 tej nie kończymy niemniej nie określiliśmy konkretnie co dalej będziemy robić, bo trochę propozycji jest ale zobaczymy czy zostaniemy w Przechyłach na koncert, czy pójdziemy na koncert Phono Faber (Grom) do innej Taverny czy pójdziemy na Wianki na Podzamcze.. decyzja pewnie zapadnie na miejscu.. ale nie będzie nic obowiązkowo, każdy ma prawo sobie wybrać rodzaj imprezy na wieczór..
prosimy również deklarację ile osób będzie potrzebować noclegu u Goblinów, czy też macie swoje miejsca?
mapka dojazdu/dojścia do działki (punkt C zaznacza położenie sklepu,punkt A działki, punkt B wiaduktu pod którym jest przystanek)
http://img215.imageshack.us/i/jadwisin.jpg/
zmotoryzowanym polecam droge nr.61 W-wa - Suwałki. Gościom z południa Warszawy może bardziej pasować 631.
Niezmotoryzowanym pozostają autobusy kursujące po trasie 61 do Pułtuska bądz Serocka
Zacząć wysiadać (tzn ruszyć 4 litery, ubrać plecak i ruszyć prosić kierowce żeby troche wyhamował) należy po minięciu przystanku "Borowa Góra" wysiadamy na przystanku "Jadwisin"
Do mnie numer na kmórkę 602502003
w Sobotę o 17 tej nie kończymy niemniej nie określiliśmy konkretnie co dalej będziemy robić, bo trochę propozycji jest ale zobaczymy czy zostaniemy w Przechyłach na koncert, czy pójdziemy na koncert Phono Faber (Grom) do innej Taverny czy pójdziemy na Wianki na Podzamcze.. decyzja pewnie zapadnie na miejscu.. ale nie będzie nic obowiązkowo, każdy ma prawo sobie wybrać rodzaj imprezy na wieczór..
prosimy również deklarację ile osób będzie potrzebować noclegu u Goblinów, czy też macie swoje miejsca?