Dni Rawy

O wszechstronności naszej gadać będziem, o polityce i mszach kościelnych takoż.
Awatar użytkownika
^sadam
Katowski No. 666
Katowski No. 666
Kontakt:

Re: Dni Rawy

Post autor: ^sadam »

Olynka Badi pisze:Sadam pij mniej... Terminy się nie zmieniły i od przynajmniej kilku lat na pewno pokrywają się z Juwenaliami Politechniki...
Hmm... Chciałbym się napić czegoś alkoholowego czasami.. ale nie ma możliwości.. uwierz. Co do DR, to widocznie jakaś dezinformacja się tu wkradła :). Od paru lat na DR nie byłem, ale zdawało mi się że mniej więcej się orientowałem kiedy były. Może to przez to, że impreza kojarzy mi się z okresem kiedy była łączona z Nocami Bluesowymi. Mój błąd :).
Obrazek
Awatar użytkownika
Xarion
Wikingowski überaxe
Wikingowski überaxe

Post autor: Xarion »

^sadam pisze:
Olynka Badi pisze:Sadam pij mniej... Terminy się nie zmieniły i od przynajmniej kilku lat na pewno pokrywają się z Juwenaliami Politechniki...
Może to przez to, że impreza kojarzy mi się z okresem kiedy była łączona z Nocami Bluesowymi. Mój błąd :).
Sadamie nie wiem co pijesz ale daj troche :) Noce Bluesowe od dobrych kilku lat już są połączone z DR jak to ujałeś skrótowo :)
"Ludzie nigdy z takim przekonaniem i z taką radością nie angażują się w czynienie zła jak wówczas, gdy czynią to z pobudek religijnych".
-Blaise Pascal
Awatar użytkownika
^sadam
Katowski No. 666
Katowski No. 666
Kontakt:

Post autor: ^sadam »

Wrrr... no to odwrotnie w takim razie. Jak były "rozłączone" to Noce Bluesowe były w maju (tak jak teraz, tak?), a Dni Rawy później! Jakaś opcja musi być :P.
Obrazek
Awatar użytkownika
Olynka Badi
Katowski No. 666
Katowski No. 666

Post autor: Olynka Badi »

Tak chyba raz, może dwa Noce Bluesowe były w maju a Dni Rawy w sierpniu bodajże.
"Ten prezydent o nazwisku Komorowski pewnie rozzłościłby się, gdyby się dowiedział, że jest taki obywatel najniższej kategorii, który pisze, szanując zasady ortografii."
ODPOWIEDZ