Wybory prezydenckie 2010
Wybory prezydenckie 2010
Nasze forum jest apolityczne i chciałbym, żeby taki też pozostał ten temat. Założyłem go, bo chciałem się z Wami podzielić co "ciekawszymi" wypowiedziami, akcjami i zagrywkami, które już zaistniały w tej kampanii. Liczę na odzew .
Reżyser od lektur o faworyzowaniu przez TVN i "drugą telewizję" Platformy
Komorowski o dwóch ligach kandydatów
Dziewięcioletni ojciec Donalda Tuska w SS
Reżyser od lektur o faworyzowaniu przez TVN i "drugą telewizję" Platformy
Komorowski o dwóch ligach kandydatów
Dziewięcioletni ojciec Donalda Tuska w SS
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
Re: Wybory prezydenckie 2010
Bon motów Bronisława ciąg dalszy: Woda ma to do siebie, że spływa
Gdy nadejdzie dzień sądu najładniejszy z najładniejszych przyzwie zapomnianych. W lewą dłoń weźmie on magiczne figury, w prawicy będzie dzierżył księgę złą i słowami swymi sprawi że klan bez nazwy z popiołów powstanie.
OczywiścieDrwiciel pisze:
Wciąż jesteśmy apolityczni.
A żeby Was pokręciło, a żeby Wam orzeszki spuchli !!!
- Człowiek-Namiot
- Ciupozka ch... zbója
- Kontakt:
No tu akurat nie ma żadnej "ciekawszej" wypowiedzi, zagrywki, akcji...mówi, co mówił - i chwała mu za to!
Namiot pierdoli zasady i nie jest apolityczny!
Człowiek Namiot pie***li zasady!
I nie jest frajerem!
I nie jest frajerem!
To i ja pozwolę sobie zacytować za gazetą.pl pewien news:
"Radiowa "Trójka" zaprosiła do siebie Janusza Korwin-Mikkego. Było jak zwykle w jego przypadku. "Demokracja to gwałcenie ludzi", " ja chciałbym odebrać prawo wyborcze wielu osobom, nie tylko kobietom" - to tylko niektóre z cytatów. Było ostrzej, ale nie będziemy cytować."
Oczywiście, by nie było wątpliwości, jest to całkiem apolityczny post
"Radiowa "Trójka" zaprosiła do siebie Janusza Korwin-Mikkego. Było jak zwykle w jego przypadku. "Demokracja to gwałcenie ludzi", " ja chciałbym odebrać prawo wyborcze wielu osobom, nie tylko kobietom" - to tylko niektóre z cytatów. Było ostrzej, ale nie będziemy cytować."
Oczywiście, by nie było wątpliwości, jest to całkiem apolityczny post
Kto gra w RPG, żyje podwójnie
Dziękuję, nie przeczytam .Bananidło pisze:za gazetą.pl
O tym, że demokracja to gwałcenie ludzi jeszcze nie słyszałem, ale podoba mi się .
Zależy co masz na myśli mówiąc "ciekawszej". Dla niektórych może ta wypowiedź być ciekawa, chociaż Janusz konsekwentnie powtarza to samo od jakiegoś czasu. I bardzo słusznie zresztą.Człowiek-Namiot pisze: No tu akurat nie ma żadnej "ciekawszej" wypowiedzi, zagrywki, akcji...mówi, co mówił - i chwała mu za to!
Bananidło pisze: "Demokracja to gwałcenie ludzi"
- ^sadam
- Katowski No. 666
- Kontakt:
Korwin jest Toporem !
http://www.youtube.com/watch?v=fk1qCvG7LR0
Taka ciekawostka, już pomijam treść całego filmiku, rzućcie okiem na ostatni obrazek . Jak lubię Janusza, tak to mnie rozwaliło po prostu.. I ta cała piosenka w stylu "biała siła" .
http://www.youtube.com/watch?v=fk1qCvG7LR0
Taka ciekawostka, już pomijam treść całego filmiku, rzućcie okiem na ostatni obrazek . Jak lubię Janusza, tak to mnie rozwaliło po prostu.. I ta cała piosenka w stylu "biała siła" .
Re: Sondaż przedwyborczy
Nie sądziłem, że tyle korwinomikkistów jest wokół mnie!
Kto gra w RPG, żyje podwójnie